absolut in doi!!! numai ca....
Raspunsuri - Pagina 3
ottisimo spune:
ari fii tare.....nu pot sa cred ...celine are nevoie de tine... o sa ma gandesc tot timpul la tine...nici cuvinte nu am ....dar imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva....te iubim mult
simona si bb carmen
khristin spune:
Ari,
Fii tare in clipele astea de incercare maxima, incearca sa gandesti ca mai e o speranta si fii alaturi de Celine. O sa ma gandesc la voi!
Cristina
Florys spune:
Ari sintem alaturi de voi cu ginduri bune si sa-l ajute Dumnezeul pe sotul tau sa se faca bine cit mai repede.
Flory si fam.
sirod spune:
Imi pare foarte rau pentru ce ti se intimpla Ari si sper din tot sufletul sa treceti cu bine.Subscriu la ideea lui Floare de Colt si voi trimite mereu cite o ruga acolo sus pentru sotul tau si pentru familia voastra.
mult curaj
sanatate multa
sarbatori fericite asa cum ti le doresti
doris
lulu77 spune:
Cred ca sunt de prisos cuvintele! am sa ma rog ptr tine ,ptr sotul tau si ptr familia ta.
DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE VOI!
ALINA
Laura _Oprescu spune:
Ariadna, multa ,multa sanatate si mult noroc saa iba saotul tau in incercarea asta..Tine-ne la curent ..noi ne rugam sa fie bine..langa voi e locul lui.
blue77 spune:
suntem alaturi de tine , stiu cat de grea situatia ta si eu am trecut prin asa ceva cu tatal meu. Stai linistita doctorii sunt buni iar ingrijirea medicala din vest e la inaltime.Tatal meu a fost bine desi l-au operat in Ro de 2 ori.Ai incredere.
Cristina