Raspunsuri - Pagina 5
f irewall spune:
Dragele mele oltence va pup pe toate si va urez un An Nou plin de bucurii si impliniri!
Georgeta
tzuc spune:
LA MULTI ANI dragi oltence, sa veti parte de un an cu realizari pe toate planurile impreuna cu cei dragi.
va stept cu povesti de revelion.
noi am stat acasa, ieri nu am avut starea si sentimentul ca este revelionul si ca vom intra in noul an, dar pe seara am intrat pe chat si era mare petrecere online si uite asa am sarbatorit trecerea intre ani impreuna cu multi prieteni din toate colturile lumii, apoi , ,sipana la pranzu' al mare.
sper ca voi v-ati distrat si ati avut o petrecere frumoasa.
va pupic
camelia-daniela spune:
Iote cä mä trezii si io!!!
Vä salut oltencele mele!!!
Asa-i cä oltencele sint cele mai zvelte, destepte si pline de viatä????
Eu una, sint!!!
Acuma v-am descoperit, sä vä pupe mama!!!
Hai sä incep cu inceputul!!
Io mä näscui la Drägäsani, intr-un butoi de vin de-äla bun , dar pärintii mei au considerat cä tre´sä se mute lingä Bucuresti, cind aveam eu 2 ani si jumätate!!!
Singurii bunici pe care i-am avut, au fost din partea tatälui, asa cä mi-am petrecut toatä copiläria la Tismana, pe unde am o grämadä de rubedenii, dar si la Tirgu-Jiu...mai la oras!!!
Am invätat olteneste la fata locului, cä pärintii mei erau intelectuali si au considerat cä plodul tre´sä stie limba literarä!!!
Ce probleme am avut la inceput, cind imi zicea mamaia sä-i dau boata!!!...mä intrebam ce-i aia!!!
Toatä viata mea am fost mindrä cä sint olteancä!!!...nu stiu de ce!!!...dar probabil cä nici nu-mi trebuie prea multe explicatii, nu???
Au ei ceva aparte, care-i face mai aträgätori, trebuie sä recunoastem!!!
Sinteti si voi rele???..ce intrebare!!!
Eu, dacä mä supärä cineva tare de tot, sar imediat la bätaie!!...chiar dacä am cintärit deja situatia si-mi dau seama cä in final tot iau bätaie...mäcar sä-i trag si eu citeva bune!!!
Karol, eu nu cred cä o dietä ar fi necesarä pt oltence!!!...ele isi mentin silueta prin "focul" lor!!!...asa cä, fii tu insäti!!
Cele mai frumoase amintiri din copilärie, le am din zona Tismanei, o zonä feericä, cu multe, multe legende!!!...tataie avea o grämadä de legende "in sac" si ne vräjea aproape in fiecare searä cu ele, iar noi, o grämadä de puradei, stäteam cu gura cäscatä in jurul mesei mici si rotunde, pe scäunele si uitam sä si respiräm!!...nu ne scäpa nici un cuvint, nici un amänunt!!!....si ne era egal, dacä ni le povestea a 10-a oarä!!
Bunicii mei erau din Piriul de vale ( mai am rude multe si prin Ciuperceni - unchiul era popä acolo!! ), casa lor era la poala dealului, cu prispa aia cu etaj!!!...odatä, eram multi copii la joacä si ne certam intre noi pentru intiietate!!...mi-a venit ideea sä vedem, care cu care sint rude...si am inceput de la verisori de gradul I...pinä la urmä, am constatat cä sintem toti rude, chiar si prin aliantä!!!...ce sentiment frumos!!!...si cearta s-a spulberat ca prin vis!!
Vä pup pe toate, oltencele mele destepte si frumoase!!!
Cami.
sirod spune:
LA MULTI ANI OLTENI SI OLTENCE!
Ma trezii dupe gramada asta de sarbatori si ma intorsai la activitatile mele uzuale - serviciu si "mama, caca, papa, pisu!"
Adusaram bebelixul acasa - a fost la mama la tg.jiu aproape 2 luni - si este o veselie si o fericire imensa la noi, am gasit o doamna care sa stea cu ea si dupe Craciun ma ocupai de "repatrierea" copilului si n-am intrat pe aici de loc.
Dar de azi o sa revin !
A fost superb de Anul Nou, fie-mea n-a dormit pina la 12:30, a dat noroc cu toata lumea de la chef si dupa ce culcaram copii (3 bucati)ne-am destrabalat cu muzica populara olteneasca, hauieli, chiuituri, tot tacimul!
Bine ca incepui serviciul sa ma "odihnesc"!
Va pup si abia astept sa ne reintilnim!
Irinabr spune:
LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI!
SI SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE! Sa avem un an mai bun si mai linistit ca al de trecu'.
Vai vai trebuie sa apelez la lista curelor de slabire ca ...
s-au pus sarmalele si maioneza.. si deja am probleme.
Irina
geo10 spune:
La multi ani cu sanatate sa va dea Domnul de toate!!!!!
Eu abia mi-am revenit dupa atata mancare si beutura dar acum sunt in forma maxima.
Ce dor mi-a fost de voi!!!!
Sa va pove cum am petrecut: de Craciun in familie, a fost si ziua puiului meu pe 25 si ne-am petrecut acasa in liniste dar de revel am fost la soacra la Arad, si am chefuit la o petrecere exclusiv de maghiari, n-am priceput eu ce se vorbea in jurul meu, dar m-am distrat la greu,stiu oamenii astia sa se distreze, nu gluma, foarte frumos a fost.
Acum am revenit pe meleaguri oltenesti si ce bine e!!!!
Va pup dragele mele si astept sa va citesc povestile de sarbatori.
georgiana
sirod spune:
Facuram ce facuram si ne apuca "tusita"!
Fetelor, sint varza, nu mai dorm de citeva nopti - cam de anul trecut, iar azi-dimineata Bebelixul se trezii pe la 6 cu febra, eu ajunsai pe la prinz la serviciu si doamna care are grija de ea ma suna des sa-mi spuna sa stau linistita ca este bine, adica fara febra si maninca.
Asta ma bucura.Dar ma enerveaza, ca putea si fie-mea sa se abtina sa suteasca vreun virus de pe unde l-o fi sutit.
Ei, dar voi ce faceti, pe unde mai sinteti?
Nu-i asa, Geo ca stiu ardelenii sa se chefuie?(si mama este ardeleanca)Dar la un concurs serios de bairame eu cred ca le punem capac, nu?Hai ca va las, pentru ca imi vine pofta de o hora indracita ca la gorjii...
doris