Premergator...Pareri...

Premergator...Pareri... | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Buna! Fetita mea are 7 luni si as vrea sa-i cumpar premergator. Problema e ca inca nu a dat nici un semn, cat de vag, ca ar vrea sa se ridice in picioare...Am citit in carti ca ii poti lua premergator copilului atunci cand se ridica in picioare in patut...Sau, ma rog, cand are tentative...Emma mea insa sta doar in fund si...atat.
Intrebarea mea este: pot s-o pun in premergator? O fi prea devreme? Cam cat sa o tin in premergator pe zi? Hai ca am pus mai multe intrebari... Si mai urmeaza inca: ce fel de premergator imi recomandati? De la ce firma? Cam cat costa un premergator bun? Ca am inteles ca, daca ii iau unul mai ieftin, se poate rasturna cu el...
Hai ca v-am impuiat capu'!

Va multumesc anticipat!

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Eu zic sa nu o pui in premergator pana nu se ridica.
Poti incerca de la firma chicco, sunt f bune.

numai bine,

Irina si Sofia cea jucausa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Pe noi ne-a sfatuit medicul sa-l punem in premergator atunci cand se ridica singurel in picioare. Vladut s-a ridicat singurel in picioare pe la 6 luni si o saptamana; la 6 luni a mers in patru labe.
Uite si aici cateva pareri despre premergator://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14655

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Pe amandoi i-am pus in prem. de la 61/2 luni, Dody a mers singur la 11 luni, fara sa mearga pe varfuri, iar Ysraa a inceput sa mearga singura la 1 an si o luna, iar pana sa mearga singura , credeam ca nu va merge normal niciodata, topaia in varfuri ca o vrabiuta...acum , desculta sau incaltata, adio balet!Asa a fost la noi, eu zic ca premergatorul eun lucru util atunci cand ai un copil obisnuit cu tine 24 din 24, nazdravan si pe care nu-l poti lasa nesupravegheat, parerile sunt impartite...

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

eu am pus-o pe denisa in premergator la 6 luni. nu se ridica in picioare la vrema aceea, dar a invatat destul de repede sa se deplaseze. nu am vazut vreun efect negativ. e drept ca a mers singura destul de tarziu, pe la un an si o luna, dar cred ca asta tine de dezvoltarea personala a fiecaruia. am cumparat unul fara pretentii, fara nume de firma, la vreo 350 000- acum un an jumate. a fost o experienta extrem de incitanta pt fetita- ii placea la nebunie!!- si ff relaxanta pt mine- puteam sa stau si eu o clipa linistita:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Nu stiu daca poti sa o pui in premergator, daca nu sta in picioare, dar, in ciuda parerilor contradictorii, eu cred ca un premergator deschide noi orizonturi pt. bb. Deplasandu-se, ia contact cu mediul inconjurator, exploreaza, invata, capata incredere in propriile-i fortze, totul fara a cadea, lovi sau rani. Eu cred ca e bun. Pe noi ne-a ajutat f. mult.
Pupici!

Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Daca sta bine in fund poti sa o pui in premergator.A mea cand a vazut ca sta in premergator a inceput sa impinga cu piciorusele.Pui premergatorul pe pozitia cea mai joasa ca sa impinga.la inceput o sa impinga cu spatele pt ca asa fac totii bb-ii si apoi cand se va ridica in picioare va merge in el.A mea facea km cu el toata ziua.Venea dupa mine in bucatarie ,eu faceam treaba si ea isi vedea de ale ei...Cred ca si acum s-ar sui in el ca sa se joace.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

Eu am pus-o pe Mara in prem. dela 6 luni.Am citit in "MAMA SI COPILUL" ca e varsta propice.ATUNCI statea bine in fund si cum era plina de energie era necesar.I-a placut si nu i-a afectat deloc dezvoltarea.Prem. l-am luat din NIRO nu e de firma dar e f. mare si solid (UN model gen avion ) a costat 800000 anul asta.Mara s-a ridicat la 9 luni a mers singura la10 luni. la toata lumea! Am uitat sa-ti spun ca am obisnuit-o treptat, la inceput 5min.,apoi 10min si tot asa.BY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaelena spune:

Eu am intrebat-o pe dr cand pot sa-mi pun bb in premerrgator si mi-a spus ca o pot pune cand sta singura in fund,nesprijinita

Corina si bb Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Draga Pisicuto,
ar fi bine sa iei un premergator "de firma", care sunt suficient de inalte, au scaunul bun (nu-ti cracaneaza printesa) si sunt mai stabile. Am studiat mult problema .... Din pacate sa te astepti pe la 1.400.000-2.000.000. Evita Chico ca sunt prea scumpe. Iti zic pe unde sa umblii daca nu stii.
Cat despre moment ..... cand stii tu ca e bine, parerile sunt f. impartite. Noua pediatra ne-a interzis. Da' BB incepuse sa vrea sa se ridice, sa cerceteze, nu mai era asa usor de potolit, si am cedat. A stat in premergator ca 1 luna, nu s-a cracanat sau altceva. Deci, dupa cum cere BB. Daca ea vrea premergator, ia-i.
Numai bine, sa fiti sanatoase si fericite !
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Eu i-am cumparat Ilincai la indicatia dr de familie la 8n luni premergator: Neonato: arata f bine, scaunul are spatar in sapate de burete, are si jucarie f haioasa.
Ilinca are acum 9 luni si o sapt si fiidca nu are nici o initiativa sa se ridice singura in picioruse sau sa stea sprijinita de pat/mobile am chemat dr, care mi-a dat trimmitetre spre ortoped.
au consulta-o dr si i-am facut si radiografie : nu are displazie dar mi-au interzis utlizarea premergatorului- cred ca-l voi vinde.
la Carrefour sunt o gramada de premergatoare: important e sa fie stabil si sa aiba spatar (ilinca se mai lasa pe spate uneori)

Numai bine!

Mergi la inceput