Buna, sunt noua printre voi (la scris, ca la citit ... va "citesc"de multa vreme
si pt. ca sunteti asa saritoare, m-am gandit sa va intreb si eu ceva:
... Desorelle sunt anticonceptionale care mi-au fost prescrise si mi s-a spus ca au cea mai mica doza de hormoni...
Urmeaza sa le iau timp de 2-3 luni, dupa care voi merge la un control sa vedem daca apar "complicatii in urma folosirii" (exact asa s-a exprimat medicul meu). Ei, treaba asta cu prescrisul si apoi sa vedem, mie nu-mi prea place si de asta intreb daca le-a mai folosit cineva si cum s-a "simtit" cu ele...
Va pup dulce!
Ancuss
Ancuss
Anca, eu nu am folosit anticonceptionale pt. ca nu am avut nevoie, eu am "tras" 3 ani ca sa raman insarcinata. IN fine, nu asta vrei tu sa auzi.
Sora mea in schimb foloseste desorelle de 3 ani de zile si se simte bine. Cred ca depinde foarte mult si de organism.
Asa ca .... nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Magda & bebitza
Sora mea foloseste, si ea, Desorelle, pentru reglarea ciclului, de vreo 7 luni si nu are probleme. Dar depinde de la organism, la organism. Sanatate multa, Ancuss !
Nina & Nina-Cristina (1 an si 11 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
Eu am folosit vreo doi ani. nu am avut complicatii pe perioada folosirii. Dupa aia am avut niste dereglari, dar depinde de organism. pupici, gabi