Purpuriu de bancuri
Vineri seara intr-un cuib de berze.
Apar pe rind Barza, Barzoiul.
Barza, obosita, terminata, nervoasa:
- Vai, vai, ce zi cumplita, am livrat zeci de copii azi, numai la familii de tigani, mizerie, murdarie, m-au injurat, m-au batut, uite am pierdut si telenovelele de la TV... Nu mai pot!
Barzoiul, dimpotriva, vesel si bine dispus:
- Eheee, eu am livrat azi doar copii de avocati, de patroni, m-au cinstit, o bauturica, o maslina, sa tot am zile de lucru ca azi! Da' pushtiu', Barzaunele, unde umbla?
Tocmai atunci intra si Barzaunele.
- Unde-ai fost, ma?
- Pai la joaca. Am bagat spaima in niste studenti prin Grozavesti.
Intrebare: Cum faci o vaca sa urle???
Raspuns: Te duci beat acasa...
Ce are patru picioare shi o mana?
Un pitbull ce se intoarce de pe terenul de joaca!
Doi ardeleni,Ion si Gheorghe, vor sa treaca strada.Ion spune: -Ma ,eu pun pariu cu tine ca trec strada asta intr-o juma'de ora. -No ca doar nu esti fulger!
Un taran, mergand pe ogor, vede pe jos un pestisor de aur. Cum se zbatea pestisorul pe uscat, minune mare, incepe sa vorbeasca: - Tarane, fie-ti mila de mine, arunca-ma te rog in balta aia, ca eu sunt regele pestisorilor si ti-oi da tot ce vrei. - ... - Te rog frumos, tarane, arunca-ma in apa ca ti-oi da toate bogatiile pamantului! - ... - Indura-te tarane, o sa-ti dau cel mai frumos palat din lume sa stai in el! Cu naduf si indesat, taranul nostru puse calciiul pe pestisor si il strivi in tarana. - Ma, pe cine faci tu taran?!
Un pictor vestit, aflat intr-o Drumetie in munti, intalneste o turma si se adreseaza ciobanului:
-Bade,imi dai voie sa-ti pictez oile?
Badea
-Esti nebun, omule? Lasa-le asa albe, cum sunt...
Pe o strada se intilneste un politist cu un popa catolic, imbracat cu manta, cu gluga etc. Politistul il bate mar dupa care ii zice: vezi ba NINJA ca nu e ca in filme
Intra un popa intr-un restaurant,se aseaza la masa. Cheama ospatarul si il intreaba:
- Fiule, balena aveti?
- Nu, parinte.
- Casalot aveti?
- Nu, parinte.
- Rechin aveti?
- Nu, parinte.
- Atunci da-mi o costita de porc afumata si Dumnezeu mi-e martor ca am vrut sa mananc peste!
Ce e un punct negru intre doua puncte albe?
Un purice cu vata in urechi.
Ce e un punct negru intre trei puncte albe?
O puricica pe stop cu vata in urechi.
Ce e mic verde traieste la 2m sub pamant si mananca pietre?
Micul verde, care traieste la 2m sub pamant.
Daca facem o groapa pana in partea cealalta a Pamantului si dam drumul unei pietre in ea unde se opreste piatra?
La 2m c-o mananca micul verde, care traieste la 2m sub pamant.
Se poate pune baza pe domnul Iliescu ?
Da, dar incercati mai bine cu acid !
Intrebare:E adevarat ca la rusi creste porumbul ca si stilpul de telegraf?
raspuns:Adevarat,chiar si mai rar!!!!!
Se poate folosi aspirina drept anticonceptzional ? Da, în cazul în care este tzinuta între genunchi...
Ce e foarte mare, face zgomot foarte mult, consumă 20 l de benzină pe oră, scoate mult fum si taie mărul în trei ?
Aparatul românesc de tăiat mărul în patru.
Cum le spun canibalii la femeile gravide?
- Kinder cu surprize
Cum gaseste un cioban o oaie in munti?
Acceptabila.
Este adevarat ca se poate trata ipotenta cu lapte ?
Da, daca in ceasca cu lapte se pun 2 linguri de ghips
Intrebare: Este adevarat ca se poate lua SIDA de la un cui ruginit? Raspuns: Probabil, dar in mod sigur sunt si metode mai placute
Se poate face dragoste in fuga?
Nu! Pentru ca o femeie cu poalele-n cap alearga mai repede decat un
barbat cu pantalonii in vine.
Ce asemanare exista intre un inginer si o vaca ?
Ambii au priviri inteligente, dar niciunul nu se poate exprima
Raspunsuri
Babee spune:
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)