vrem doar in brate sa adormim

vrem doar in brate sa adormim | Autor: renisor

Link direct la acest mesaj

Suntem fetite mari avem 6 luni si totusi doar in brate vrem sa adormim.Doar seara daca am noroc imi adoarme la sticluta.In rest in brate( in marsupiu )si trebuie sa dansam.
Am lasat-o in patut si singura dar plinge atita pina se ineaca.Mi se rupe sufletul cind o aud.Am incercat cu muzica clasica ,cu povestit ,cu mangiiat...Dar nu functioneaza.
fetelor spuneti-mi ca nu sunt singura in aceasta situatie si poate aveti vreun sfat pt noi care sa functioneze.
pupici

renata & vanessa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Renisor, am fost exact in aceeasi situatie! Emma mea a adormit numai in brate pana la 5 luni! Noapte de noapte eu faceam ture cu ea prin casa! Si stii ce? S-a dezvatat singura!! Cum? Si-a descoperit 2 degete numai bune de supt! Degetul aratator si cel mijlociu de la mana dreapta! Acum rareori mai adoarme in brate noaptea!

Asta s-a intamplat la noi...Si eu am incercat tot felul de chestii care n-au mers...Ce sa-ti zic? Ai rabdare! O sa adoarma singura, pana la urma!...Nu o lasa sa planga!...Eu nu sunt de acord cu chestia asta nici in ruptu' capului!...Bucura-te de momentele cand o tii in brate, cand sta langa pieptul tau! Timpul trece prea repede...o sa suspinam dupa clipele astea!

Va pupam,

_Ella & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Ilinca are acum 9 luni si ziua, cand nu sunt eu acasa adoarme tot in brate. Cand vin eu de la serviciu o alaptez si adoarme cand suge , iar seara fie adoarme la san, fie singura dupa ce suge, sau uneori vrea sa o iau putin in brate, sa se joace cu parul meu , apoi da din manute si o pun in patut. Nici o data nu m-am gandit caum as tine-o prea mult in brate.
Canta-i, danseaza cu ea, uita-te in ochii ei: nu vor dur tot timpul!

Pupici : Corina si bb Ilincutza 9luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

Mersi fetelor
Mi-ati ridicat moralul.banuiam eu cu nu suntem singure.Deci totul e normal.Pina la urma va invata sa adoarma singura.Nu vreau sa o chinui si sa o las sa urle in patutul ei.Ce sa-i faci daca ii place in brate,la mamica.Doar nu va face asa pina la 18 ani!
Toate cele bune si sarbatori fericite!

renata & vanessa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Sa va spun ca Vladut al meu , de 11 luni, doarme noaptea la mami in brate? mi-e cam rusine, dar altfel n-am reusit sa-l fac sa doarma. Seara stingem lumina, il luam in pat , intre noi, iar el ma trage de par sa vin mai aproape de el si adoarme pe mana mea cu o suvita din parul meu ( cat o sa mai am) in manuta. Noaptea daca ma intorc, sau migrez spre marginea patului, vine dupa mine . Doarme si singurel, dar are un moment, doua de tandrete pe noapte.
L-am lasat sa doarma la bunici si-a fost o jale si-un bocet acolo de-ti rupea sufletul , un MAMAAAAAAAAAA continuu. A adormit intr-un sfarsit, dar a oftat si-a suspinat toata noaptea.
Poate nu facem armata impreuna, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

Ai noroc ca te trage doar de par ,gagica mea e mai smechera si-mi baga degetele in nas.Mai dormi dupa aceea daca mai poti.
Trebuie sa facem si noi haz de necaz.Dar las ca invatam noi sa dormim si singuri.
toate cele bune

renata & vanessa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

La noi se face mare tevatura pe tinutul copilului in brate.
In japonia se considera ca daca e apropiat de corpul tau devine mai bun la suflet.

Si eu mai fac ture cu ea, cam de 2 ori pe zi.
Uneori adoarme si singura.
Dar daca e agitata sta in picioare moarta de obosita si nu se culca e ca un hopa mitica, eu o culc ea se ridica.

Numai bine

Mergi la inceput