paracetamolul nociv sarcinii??

paracetamolul nociv sarcinii?? | Autor: sandapop

Link direct la acest mesaj

fetelor ,daca ai nesansa sa racesti ,tocmai acum in luna a noua ,ce medicamente pot lua ,am sunat-o pe doctora ,mi-a zis sa iau paracetamol,vitamina c,si ceva de tuse,
stiti cumva daca paracetamolul face rau la bebe??/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Paracetamolul este OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aba spune:

Si eu am avut nesansa sa racesc in ambele sarcini si m-am tratat cu paracetamol si n-au fost probleme.
Oricum, tu zici ca si doctorul ti-a recomandat - nu te ingrijora. Respecta prescriptia medicului; si vitamina C e f.f. buna.

Multa sanatate si sarcina usoara,
Camelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Paracetamolul e bun, la fel si vit.C. Si eu am fost racita in timpul sarcinii si mi-a recomandat medicul paracetamol, dar simplu, fara efedrina sau codeina, acestea sunt nocive bb-ului. Daca ai si duereri de gat, mi-a spus ca se pot lua orice pastile care se sug:strepsils, decasept, faringosept, etc.
Sanatate si anstere usoara!

Mihaela, Diana si Silvia

http://community.webshots.com/user/mihaela_s20

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by amuleta

Paracetamolul este OK.

Asa este !
Sanatate tuturor!

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Si eu am luat paracetamol in timpul sarcinii, am intrebat dr. de familie inainte, mi-a zis ca nu este nici o problema.

Multa sanatate si nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Paracetamolul nu dauneaza bebelului, si nici tie, poti sa iei si dupa ce nasti daca ai dureri, mie doctorul asa mi-a zis!

pupici, Lena

Mergi la inceput