Cum sa concepeti o fetita?
Pe mine m-a distrat foarte tare.....
"Inca din 1935,
medicii au observat o corelatie existenta intre dieta mamei si sexul copilului.In acest context va voi prezenta datele obtinute la Clinica Universitara San-Jaque(Franta):femeile care au fost supuse unei diete speciale
(pe care o voi prezenta mai jos)au ramas insarcinate cu fetii de sexul dorit in 80 cazuri din suta.
Dieta pentru acei ce-si doresc fete:
Este nevoie sa folositi:
-lapte si alte produse lactate;
-suc de mere,struguri,ananas;
-apa minerala cu continut mare de calciu;
-zilnic 120gr.carne de vita,pasare,sau
ficat.Staruiti-va sa nu sarati.
-peste de mare;
-brinza de vaci,iogurt,cascaval nesarat;
-produse preparate din oua,in special din
galbenus;
-orez,paste fainoase cu continut mic de sare;
-legumeproaspete:morcov,ceapa,castraveti,
salata;
-fructe proaspete:mere,prasade,ananas,
prune conservate;
-nuci;
-magneziu in pastile cite 1 de 3 ori pe zi.
Nu se recomanda sa folositi:
-cafea,ceai,ciocolata,berea,bauturile gazate;
-pateu,salamul,carnea sau pestele afumat;
-cascavalul sarat;
-varza,rosiile,sfecla rosie;
-bananele,visinele,portocalele;
Si acum ma voi referi la ceva mai intim
si anume la momentul conceperii:
-viata sexuala normala(2-3 ori pe saptamina);
-de a intrerupe viata sexuala cu 2 zile
inainte de ovulatie(evidenta temperaturii bazale);
-penisul in timpul orgasmului sa nu fie introdus adinc in vagin;
-pozitia clasica;
-fara orgasm la femei.
Va doresc succes! "
Si acum rad cum vine "fara orgasm" hmmm.. doamne ce pot sa mai gandeasca si unele "studii"...
AniS
Raspunsuri
Lorelai spune:
am citi si eu o carte despre asta. se numeste metods Shettles sa alegi sexul copilului.
teoria e urmatoarea: sint 2 feluri de spermi, unii care poarta cromozomul x, pt fete si cei care poarta cromozomul y, pt baieti. cei pt fete sint mai mari, mai rezistenti dar mai lenesi. cei pt baieti sint maimici, mai vioi si nu traiesc prea mult. de asta se zice ca daca vrei fata trebuie sa intrerupi activitatea cu 2 zile inainte de ovulatie pt ca spermii de baieti nu rezista 2 zile si traiesc mai multi din cei de fete pina cind aterizeaza ovocitul. daca vrei baiat, trebuie actioant chiar la ovulatie pt ca spermii de baieti au viteza mai mare si ajung la destinatie mai repede.
chestia cu orgasmul e legata de tipul de spermi. la orgasm organismul femeii secreta o substanta si face mediul mai alcalin. mediul alcalin favorizeaza spermii care fac baieti dar nu e favorabil pentru spermii fare fac fete pe care ii omoara.
asa ca pt fete se recomanda ca femeia sa aiba orgasm dupa ce barbatul a ejaculat, sau deloc ca sa nu schimbe Ph-ul.
sansele sa iti iasa ce vrei tu dupa metoda shettles sint 50%, asa scrie in carte. si natura tot 50% sanse ne da. de ce ne mai chinuim atunci cu metode si diete?
anis, sa inteleg ca tu vrei fetita?
lorelai
anemona spune:
Fetelor, iata ce spun chinezii. Nu o luati chiar de buna, dar sa stiti ca eu am verificat pe cunoscutele mele si se potriveste la 90% dintre ele. Dati click pe <Gender predictor>, cmpletati datele si o sa va apara o minunatie de tabel in care vedeti ce sanse sunt sa concepeti fete sau baieti in functie de varsta mamei la momentul conceptiei si luna conceptiei.
Eu sper sa vi se potriveasca si sa reusiti sa faceti fetite sau baietei, cum vreti voi.
http://www.babyworld.co.uk/information/birth/
anemona spune:
Ca sa fiu cat mai exacta
http://www.babyworld.co.uk/tools/gender_predictor/default.asp
Roxana_G spune:
M-am distrat copios. Cu atat mai mult cu cat am fetita si am mancat numai saraturi si acrituri inainte (ca asa poftea sufletelul meu). E drept insa ca am baut lapte engros si am mancat branzeturi, ca astea sunt favoritele mele. Si Anis, crede-ma ca merge si "cu".
Rox
crinuta spune:
Nu cred in asa ceva. Cel mai bine sa te lasi in mana lui Dumnezeu si gata.
Eu imi doresc cu disperare un baietel, dar nu o sa ma apuc acum sa mananc nu stiu ce pt a-mi implini acest vis. Lucrurile astea sunt relative.
Chiar am vorbit cu mama, si am intrebat-o daca atunci cand a fost insarcinata cu mine a a mancart muraturi, sau daca macar a avut pofte de acrituri, si mi-a spus ce deloc.
Nu se poate generaliza, cel mai bine este sa lasam natura sa isi urmeze cursul.
pupici
Crinuta
anemona spune:
Crinuta, nu e vorba de ce mananci in timpul sarcinii, ci inainte de conceptie. Stiu si eu ca mediul alcalin favorizeaza spermatozoizii care au cromozomul Y, iar mediul acid pe cei cu X. Alimentatia influenteaza pH-ul in mediul uterin, deci implicit progresia spermatozoizilor care sunt ajutati de acel pH. Dupa momentul cand a intrat in ovul, nu mai conteaza, poti manca orice.