Mesaje Private disparute !?

Mesaje Private disparute !? | Autor: EDDY

Link direct la acest mesaj

Am shi eu o problemutza!Inainte de a intra pe chat astazi,aveam in Outbox 3 mesaje private.Acum o jumatate de ora am primit un alt PM shi cind am mers sa-l citesc,am vazut ca in Outbox nu mai era decit unul din cele 3 mesaje.Am setat Inbox shi Outbox pe aceeashi pagina ca sa-mi fie mai ushor shi de aceea mi-a sarit in oki lipsa celor 2 mesaje.Ma putetzi lamuri shi pe mine UNDE shi CUM au disparut aceste mesaje???
Va multzumesc anticipat shi ashtept un raspuns,

Eddy & Antonia Naomi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Eddy, si mie mi s-a intamplat, mi-a disparut un mesaj din Outbox, fara sa-l sterg!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Fetele, nu cumva v-ati depasit limita aia de 20 de mesaje? Zic si eu...
Pa!
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Nope!Pe 4 Decembrie aveam in Inbox 4 mesaje iar in Outbox 3 mesaje.Din cite-mi amintesc eu,ADMIN spusese ca putem pastra 10+10 dar eu niciodata nu tzin asha multe,caci nu shtiam cite mesaje putem primi.La inceput ADMIN a spus 10 shi eu am ramas cu ideea asta shi de obicei daca un PM il consider important,il printez shi dupa ce raspund,il shterg.Ieri am golit ambele PM-box,pentru a fi sigura ca-s goale.Oricum,SHTIU SIGUR ca cele 2 mesaje disparute NU le shtersesem!

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Paranormalu' la tine in inbox, Eddy.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Greu de dat un raspuns.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Daca e vorba de paranormal, atunci m-a atins si pe mine .Mi-au disparut si mie mesaje din outbox .Sunt absolut sigura ca nu le-am sters eu.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Hehehe..cre' ca umbla niscai spirite prin privatele noastre si eu am patit azi chestia asta. Aveam si eu doua mesaje mititele in outbox si p-alea mi le-au furat fantomele.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Si mie mi-au disparut vreo 3. Cate unul, cate unul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Mey sa vedeti cand oti primi reply-uri de la
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

la mine a sosit pe e-mail ca am un mesaj in PM, dar acolo nu era nici-un mesaj...

Mergi la inceput