Este posibil ? daca da, cat?
Nu mai stiu cu exactitate daca mai este inca valabila procedura, poate stie cineva...
Multumesc
Pasaportul vechi nu se mai prelungeste (al meu de ex facut in 99), cele noi cred ca da, cu parca 5 ani? Poti sa cauti si pe internet, cu google.
Ai aici inca o discutie pe tema asta. Si un link util
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17451&whichpage=1
Multumesc fetelor, am gasit ceva informatii, insa tot nu m-am lamurit.
Intr-adevar pasapoartele vechi nu se mai prelungesc, cele noi da, cu inca cinci ani, problema este de cand au inceput sa se elibereze cele noi?
Pasaportul pe care il detin este eliberat in aprilie 2000?Hm?[:ITrebuie sa recunosc ca nu am nici cea mai mica idee! Rusine sa-mi fie!
Pasapoartele de tip nou sunt cele in care fotografia e "tiparita" direct pe foaia imbracata in plastic din pasaport. Cele de tip vechi au fotografia "lipita" in interiorul plasticului. Nu stiu cum sa ma exprim mai bine...
Mama il are eliberat in 2000 septembrie, si e tot de tip vechi, daca te ajuta cu ceva ... al meu e 1999 tip vechi.
Pasapoartele de tip nou se elibereaza incepand cu noiembrie-decembrie 2001, din cate imi amintesc eu.
quote:
Originally posted by ariadne
Multumesc fetelor, am gasit ceva informatii, insa tot nu m-am lamurit.
Intr-adevar pasapoartele vechi nu se mai prelungesc, cele noi da, cu inca cinci ani, problema este de cand au inceput sa se elibereze cele noi?
Pasaportul pe care il detin este eliberat in aprilie 2000?Hm?[:ITrebuie sa recunosc ca nu am nici cea mai mica idee! Rusine sa-mi fie!
ari&celine
Multumesc fetele, m-am lamurit, pasaportul meu este de tip vechi
Asa ca alti bani, alta distractie, ca sa nu mai comentez taxele de aici de la consulat, bleah!!!!!!
Subiect inchis acum, multumesc inca o data!