Desen Anima"In cautarea lui Nemo" -Finding Nemo???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Si noi l-am adorat, adica eu si sotzul meu ca bb n-are inca 6 luni

E mare lucru sa vezi ca se mai face un film in care nu ai clasicul funny character stil eddie murphy care mai nou invadeaza pana si desenele animate... Unorul este emotionant si tandru si in acelasi timp nostim!

Mie mi-a venit sa plang la scena initiala cu Coral... stiti la ce ma refer ca nu vreau sa dezvalui celor care inca nu l-au vazut...

Foarte potrivit pentru copii, dupa parerea mea.

Pixar sunt din ce in ce mai buni, parca devin mai buni ca Disney...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Un film superb, care ne-a placut atit mie cit si baietelului meu de 6 ani.pentru ca in ultimul timp sint abonata doar la desene animate ( ptr ca nu am ce face cu piciul si sint multe filme unde copii nu au acces!), pot spune ca este unul dintre cele mai bune desene ale anului 2003.Si m-a frapat faptul ca in sala erau oameni de toate virstele, inclusivi, din virsta a treia, iar la sfirsit, am vazut cum fetele tuturor radiau.Abia astept sa iasa pe caseta, e un film de pastrat! ( am tot incercat sa-l trag de pe Kazaa, dar am inregistrat numai porcarii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Mie mi-a venit sa plang la scena initiala cu Coral... stiti la ce ma refer ca nu vreau sa dezvalui celor care inca nu l-au vazut...

Da.. si mie..
quote:

Foarte potrivit pentru copii, dupa parerea mea.

Stiu si eu? Pe mine m-a traumatizat si Lion King, si Alba ca Zapada..

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu am fost cu fetita prietenilor nostri(are 3 ani si este primul ei cinema) si cu mama ei si ne-a placut la toate la fel de mult...Este foarte bun pt 3 ani, sa nu-si faca griji sotul...Nu se va plictisi deloc! Dovada ca nici cea mica nu s-a plictisit, si nici nu intelegea prea mult, ca este in limba franceza, dar i-a placut enorm(ii mai spuneam noi ce fac fiecare)...Va doresc vizionare placuta!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Si mie mi-a placut mult de tot. Si chiar am si plans la sfarsit de fericire. E bun pt orice varsta, zic eu. Si in Japonia cand a fost premiera filmului am vazut o gramada de copilasi cu varste incepand de la 3 ani. Si am vazut o faza nostima tare: un piciulica in jur de 3/4 anishori a iesit pe hol cu mamica lui, iar aceasta il intreba de ce nu a spus ca vrea sa mearga la toaleta si a facut in pantaloni. Iar cel mic foarte serios i-a spus ca a trebuit sa se concentreze la rechini si sa vada daca acestia nu fac ceva rau

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si eu care am ras de sotul meu cand a vrut sa inchirieze cd-ul cu Nemo... Si bineinteles ca nu l-a mai luat. Acum imi pare rau. Am sa-mi schimb parerea. (asta aprpo's de " un barbat destept nu-si contrazice niciodata sotia, asteapta sa o fac singura")
Va pup!

Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Eu n-am vazut decit trei sferturi din film,ca eram la cineva care-l avea "tras" pe pc,dar de-abia astept sa vad si restul,e superb si amuzant.

Iren&Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

E un film minunat!
Superb realizat ca animatie, cu un subiect emotionant si educativ, cu personaje care isi gasesc corespondentul in viata reala... Ar fi multe de comentat despre acest film genial, pe care nu trebuie sa-l ratati!!!
Cu drag, Amelia si Ana Maria - 1 an si 4 luni.

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am apucat si eu sa-l vad acum. Este absolut superb da' nu mi-a venit sa rad, mai degraba m-a impresionat, imi venea ba sa plang ba sa ma bucur dupa cum mergeau fazele, sunt curioasa ce simt copiii.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelajulia spune:

Pe mine m-a dus logodnicul, dupa ce l-au convins colegii de servici. Isi mai aminteste cineva cum se numeste pestoaica care are probleme de memorie?

Sa fiti iubiti

Mergi la inceput