Desen Anima"In cautarea lui Nemo" -Finding Nemo???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Dori se numea pestioaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Trebuie sa va spun ca exista atat filmul de desene animate Finding nemo cat si jocul cu acelasi nume, grafica fiind foarte asemanatoare insa unul fiind filmul de care povestititi iar celalalt jocul. Amandoua sunt ....bune. Am sa ma gandesc in ce masura voi putea sa organizez pe viitor posibilitati de download pt amandoua dar fara sa ascund ca sunt de dimensiuni mari, 2CD-uri practic.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelajulia spune:

Oh, da! Dori! Merci!
"Nero?
Neero?? Frumos nume!! NEeROO!"
COOL

Sa fiti iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Suuuper! Mi-a placut foarte mult!
Am reusit si noi sa-l vedem. (am asteptat sa apara pe DVD ca sa-l inchiriem .... ca la cinema nu putem merge)
Eu zic ca-i un film educativ pentru ...parinti. Copiii si-o iau in cap daca vad filmul (glumesc desigur) dar mesajul transmis in film e tare bun!

~~ Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Tot eu.
Am citit ca pana acum este considerat cel mai bun film Disney, macar in ceea ce priveste incasarile, cele mai mari din istoria Buena Vista International.

Si inca ceva:

"-Dar, dar, tipule...Cand stii ca sunt pregatiti?
-De fapt nu stii niciodata. Dar cand ei stiu, stii si tu, stii?"

"Eu sunt un rechin civilizat, nu o masina de ucis, iar daca vreau sa schimb aceasta parere...trebuie sa ma schimb eu mai intai. Pestii ne sunt prieteni, nu sunt de mancat..."

~~ Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

Dupa ce ati vazut filmul, incercati si link-ul acesta:

http://www.quizilla.com/users/wgryph/quizzes/What%20Finding%20Nemo%20Character%20are%20You%3F

Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth

Mergi la inceput