Mentalitati...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

N-am scris decat adevarul, andacos. Si adevarul este ca e un oras frumos, cu atat mai mult cu cat partea din centru a fost renovata, un oras frumos, pe care locuitorii nu stiu sa-l pretuiasca. Am pe telefon niste poze facute saptamana trecuta in parculetul preferat al Dariei. Mi se facuse rau in oras din cauza gripei si, cum eram aproape de parculet, am vrut sa ma refugiez putin acolo. M-am ingrozit de cum arata o parte din el. Daca tii musai, le descarc si le postez aici. Poze cu rahatii de pe alee n-am, ca n-am fost pe faza.

Dar subiectul nu este despre Braila si despre cat imi place sau nu-mi place mie Braila.

Ce m-a deranjat aici m-ar fi deranjat in oricare alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Portocalia,e un oras ca oricare din Romania!

Bineintzeles ca economia nu duduie la Braila,si bineintzeles ca perspectivele sunt altele in orase mult mai mari si mai dezvoltate...nu de asta este vorba,este vorba de desconsiderarea si lipsa de respect aratata constant ,fatza de orasul si oamenii din el.

probabil ca sunt putzine fete din Braila pe forum,stiu doar ca una singura i.-a atras atentzia selenei despre felul cum vorbeste de orasul ala...

Ma rog...nu vreau sa isc discutzii,mentaliatatea e alta...si repet,are legatura doar cu zona geografica a celor ce arat cu degetul!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

selene, pai nici nu va veni cu voi, ce om se muta la 70 de ani in alt oras unde nu cunoaste pe nimeni? oricum, nu lua asupra ta responsabilitatea vietii ei. fiecare e responsabil pentru viata lui si e aiurea sa-i ingreunezi pe altii cu durerile tale.

dar tu, tu ce-ti doresti? iti doresti cu adevarat sa pleci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Poze cu rahatii de pe alee n-am, ca n-am fost pe faza.


Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...


In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.Da...era interesat de pozat,sincer nu-mi inchipui cum se poate intimpla,doi ...unul linga altul,de care te-ai impiedicat tocmai tu.

Stii de cind ai scris ma intreb,oare se tzineu de mina si se priveau in ochi cind produceau=?

Dar asa este nu e despre Braila subiectul...e despre mentalitazi!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

portocalia, chiar e frumos. Centrul, cu fantanile arteziene cu lumini colorate, faleza, niste cocktailuri non-alcoolice delicioase... Cum spune sotul, toate strazile duc la Dunare...

Nu orasul e problema, lipsa de simt civic e problema. Cand vad tinerii cum arunca cu nonsalanta gunoaiele pe jos, ambalaje, pachete de tigari goale, doze de bere, desi cosul de gunoi e la doi pasi!!!, imi vine sa le arunc cu ele in cap. Cainii vagabonzi inca sunt o problema, in fatza blocului era s-o patim in iarna, s-au repezit de la gunoi pe la spate, aveam o plasa cu cumparaturi in mana, s-a speriat copilul groaznic, a fost prima data cand am sunat la Politie. Ca sa aflu, ulterior, ca un tampit de pe o strada paralela ci blocul oplosise in curte 20 de cainioci, pe care nu avea cum sa-i hraneasca, asa ca sparsele zidul curtii lui, ca sa ajunga cainii la tomberonul de la bloc. Ori de cate ori vecinii (inclusiv sotul) au astupat spartura, tampitul ala o facea la loc.

Genul asta de chestii ma deranjeaza.

In rest, am destule persoane carora sa le multumesc pentru amabilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

andacos, la tomberonul nostru vin multi cautatori in gunoaie. Daca vecinele nu sunt atente, intra chiar in bloc, dorm pe presuri si isi fac nevoile in bloc. Nu e prima data cand se intampla faze dintr-astea, doar saptamana trecuta ce l-a scos o vecina de la etajul 4 pe unul afara. Altul a incercat sa intre cu fortza in casa soacrei, pe motiv ca il cunoaste soacra si il mai rugase sa-i bata covoarele. Alta data, m-a rugat pe mine sa il las sa stea in uscatorul de haine, ca are el de asteptat acolo pe nu stiu cine.

Angie.C a fost cea care m-a atentionat. Nu numai atentionat, ci acuzat chiar ca mint, cu o anumita chestie.

Pe tine nu te-ar deranja chestiile astea? Oriunde s-ar intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Pe tine nu te-ar deranja chestiile astea? Oriunde s-ar intampla?Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...


In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Sigur,bineintzeles ca m-ar deranja!

Ideea(ce te faci ca n-o pricepi)este ca nu se intimpla DOAR in Braila!(oare de ce te-o fi atentzionat femeia aia-emo de se scarpina in cap)

Dar hai sa lasam...e altul subiectul!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

portocalia, eu sunt cumva la mijloc, intre practic, rational, si emotional. Practicul imi spune ca argumentele soacrei si nu numai sunt cat se poate de valabile. Emotionalul imi spune ca este de datoria mea sa imi sustin sotul, chiar daca decizia lui poate parea nebuneasca. A ratat un interviu din cauza bolii, mama ei de boala, dar si a distantei. Si a ramas asa, cam trist, daca era mai aproape...

In afara de mine, nu il sustine nimeni, toti ii spun ca nu e cazul sa dea cu piciorul unui serviciu stabil, bine platit (mediu, dupa mine), cand are o responsabilitate asa de mare, precum copilul. Ca e iresponsabil si egoist. Nimeni nu ia in considerare multumirea sufleteasca, satisfactia vizavi de munca prestata, toti ii scot ochii cu banii si siguranta si stabilitatea si responsabilitatile. Ca n-o sa ne descurcam, ca va fi venetic si privit ca atare, remunerat cu salariul mediu pe economie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

andacos, tu ai vazut ca am scris ca m-ar deranja oriunde as fi? De fapt, m-a si deranjat, motiv pentru care i-am usuit pe facatorii de mizerie (tot tineri) si le-am pus in vedere sa mature scarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

selene, rahati de caini sunt peste tot. probabil si la cluj. sunt si la mine aici, in belgia. slava domnului, caci daca n-ar fi, cainele meu n-ar fi asa pasionat sa miroasa environmentul si probabil s-ar plictisi...

te intrebasem daca tu vrei intr-adevar sa pleci la cluj/de la braila. pentru ca daca plecarea asta ar fi visul tau, probabil nu te-ar apasa asa de tare drama soacrei.

Mergi la inceput