Mentalitati...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui portocalia

selene, rahati de caini sunt peste tot. probabil si la cluj. sunt si la mine aici, in belgia. slava domnului, caci daca n-ar fi, cainele meu n-ar fi asa pasionat sa miroasa environmentul si probabil s-ar plictisi...

te intrebasem daca tu vrei intr-adevar sa pleci la cluj/de la braila. pentru ca daca plecarea asta ar fi visul tau, probabil nu te-ar apasa asa de tare drama soacrei.


Stiu, mai, ca sunt. Numa' ca unii imi spun mie ca nu pricep... ideea, cand nici ei nu citesc cum trebuie ce scriu.

Vreau sa plec, dar nu mai sunt la varsta la care sa ma arunc cu capul inainte, ce-o fi, o fi. Mi-e imposibil sa nu ma gandesc si la greutati. O sa fim complet pe cont propriu.

Si sunt sigura c-o sa-mi fie dor de orasul asta. Cum am avut aici dimineti in care ma trezeam cu senzatia clara ca sunt la Cluj, asa o sa am si oriunde in alta parte impresia ca sunt in Braila.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

oh, da, recunosc senzatia. m-am mutat recent in alta regiune si inainte sa ma mut aveam accese de nostalgie, mi se rupea inima de ce las in urma, desi imi era clar ca vreau sa plec, vreau altceva (nu voiam sa imbatranesc acolo). si acum mai am mici sincope, dar s-au atenuat mult, mai ales ca-mi place noua locatie. deci curaj, e normal sa te simti nostalgica, sunt ani din viata pe care i-ai petrecut la braila, e logic ca si-au lasat amprenta asupra ta. concentreaza-te pe ceea ce vrei sa traiesti TU, cum vrei sa fie viata TA de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumesc, portocalia, bun sfat!

Mergi la inceput