Stelute fericite de iulie-august 2013 (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Nu vreau sa intru in polemici legat de scoica/landou, am spus doar ce n as face eu, iar fiecare alege dupa cum considera necesar. Iar de problemele la coloana nu ti dai seama acum , ci peste vreo 20 de ani.

Merci Rodica! Mi se pare mai complicat de ales al doilea nume caci Letitia e un nume mai sofisticat si parca nimic nu merge alaturi de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ama mult timp a fost Sofia... pana a aparut Letitia.: D

Olimp daca nu vrei sa ti iei cicoare... macar psihologic te linistesti.: D

Rodica noi mereu suntem pe aceeasi lungime de unda, exact asta vreau sa fac si eu azi, plus calcat rufe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetelor
Mi au plecat mosafiri ieri
De 3 zile nu dorm decat 10 min pe noapte ,colac peste pupaza injectiile de maturare au avut un efect f dur asupra mea dureri insuportabile de stomac cu arsuri ,pasa unflata rau ,scaun moale(apa)ma sufoc si deabia mai pot sa merg ma doare rau piciorul stang

Cam astea sunt vestile mele sper ca voi sa fiti bine
Vineri am fost la Sf Irina m am simntit super bine si bine cuvantata de DD sper ca pt fiecare dintre voi lumanarica aprinsa sa aduca cea ce va doriti

amalia tsakoniati
28+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Neata

Vin si eu la o . Azi noapte am avut si eu carcel. De la ce spuneati ca sunt??

Happy ba da il voi tine cu noi in camera dar doar noaptea tocmai daia ii cumpar si cosuletul acela . Azi ma duc sa il iau. . Cu cosuletul imi va fii mai simplu pt ca pot sa il mut la parter patutul nu si daca vreau sa fac mancare sau altceva sa nu stau sa urc sa cobor de nush cate ori.

Olimp doar sapt asta mai ai nu??

Cred ca in landou il voi scoate pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Amalia, hai ca mai e un pic.... Ti-au plecat si musafirii, acum odihneste-te. Multumim mult pt lumanarica.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 27+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Amalia, imi pare rau ca treci prin asemenea staru...o imbratisare cu drag! Multumim din suflet si, asa cum am mai spus, sa iti intoarca Doamne Doamne insutit acest bine!

Happy Ama 27+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Off Amalia dragutza mea cat ai tras cu sarcina asta. Inca putin si iti vezi minunile si o sa uiti tot. Nu ma gandeam ca e asa de dificila o sarcina cu gemenasi. Ma simt si prost ca ma plang aici ca o ....pt o afta si-un carcel ... Te pupam si suntem alaturi de tine. Odihneste-te acum ca au plecat musafirii

Mergi la inceput

Sa papi paine prajita, banane , orez, ceai de menta etc

Mergi la inceput

Olimp
Dana nu stiu de la ce sunt carceii ca eu calciu iau si Olimp zicea ca ia magneziu si tot avem carcei durerosi. Din cate am cautat eu ..pot fi de la oboseala, muschi incordati, carente de vit... pe scurt E DE LA SARCINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetelor pt carcei MAGNE B6 3/zi daca nu ajuta acest magneziu luati TROFOCARD tot magneziu este dar praf se diluiaza in jumatate de pahar de apa si ajuta si la relaxarea uterului si diminueaza contractiile

amalia tsakoniati
28+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput