Stelute fericite de iulie-august 2013 (88)
Raspunsuri - Pagina 14
olimp spune:
ama , delia savurati o gurita de cafea gandindu-va si la mine pls...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
29 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Ele merci de raspuns. Mi se pare ca nimic nu merge cu Letitia. Parca Maria ramane cea mai buna varianta... poate si pentru ca imi place mult.: D. Offf avem 4 Marii in vecini.
Variante de nume de fata care imi plac: Sorina, Sofia, Sabina, Carina, Medeea, Medina.
Fetelor care nu puteti cadea de acord asupra numelui... stabiliti cu sotul si alti membri ai familiei unde e cazul, sa puneti 3 nume pe o lista, schimbati listutele intre voi si taiati ce nu va place lasand un singur nume. Va veti opri la 2-3 variante, dar macar veti avea un inceput. :).
olimp spune:
neata diana cum stai cu inspiratiunuea ? , mai ai de lucrat ...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
29 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Oxana ca nume de sfant ce zici de Mihaela, Nicoleta daca marii mai sunt. Georgiana (de la sf. Gheorghe)
diana_popa27 spune:
Olimp sunt o putoare. Tot de altele ma apuc . O sa merg la Dr de familie azi sa cer concediu. Macar sa stau acasa sa nu ma mai flendur aiurea pt cateva ore poate asa ma pun pe treaba.
happy_ama spune:
Neata, Olimp Mai ai asa putin!!! O gurita mica de cafea slaba nu merge? Ca aia decaf stiu ca e mult mai rea pt inima
Delia e pentru mine, clar!!!!
Doxy, Sofiaaaa!!! E asa dulce si feminin!! Eu I-as fi pus Sofia fetitei mele daca nu mai aveam vreo 4 intre rude si prieteni...
Happy Ama 27+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Azi sunt pusa pe facut ordine in sertarul cu ciorapi (dresuri), nu vreti sa stiti ce e acolo, mai ales dupa ce ieri de suparare ca nu mi-am gasit niste colanti am rascolit tot si i-am scos pe ajos, apoi aruncat totul la loc ...si e un sertaroi mare si adanc
olimp spune:
diana spor ca vad ca-ti trebuie...hai poate stand acasa te mobilizezi...
happy nici in vise nu ma pot docamdata apropia de cafea , nici cola , nimic ce are cofeina , ...asta este
29 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
delia si eu ma apuc de saptamana viitoare...de cand voi sta acasa... totul ma de gand sa rascolesc...
29 + Ilinca
Ilinca