FIV Turcia - 8

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nelay_star spune:

Ella, bine ai venit.
Nu trebuie sa iti faci griji in privinta punctiei. O sa iti faca anestezie generala si o sa fie ok. Daca nu este Dr. Tayfun o sa iti faca dr. Deniz punctia. Dar, ET o sa ti-l faca Dr. Tayfun si o sa asiste si Dr. Deniz.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dellya86 spune:

Ella vad ca te-ai hotarat si ca mergi asa de repede la Tayfunel, in iunie? Mergi direct pt fiv sau la consultatie?

Hatice oare mai au apartamente pt 2 persoane la Akin? Am intrat pe booking si nu mai aveau. Dar daca nu stiu data exacta cand imi vine menstruatia, cum fac? Si cu cat timp inainte sa-mi fac programarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Ella bine ai venit si Doamne ajuta! Pot sa te intreb care e cauza infertilitatii?
Vrei sa ramai in iunie pt procedura sau pt ceva analize preliminare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaddr spune:

Vreau_bebel, Nelay, Hatice, Nanne
Ca ma bucur ca ati inceput sa scrieti iar.
Fetelor va urmaresc cu drag povestile si astept in curand o lista lunga cu bebei de la Acibadem.
Lorelei asa ma bucur ca fetita ta iti lasa timp sa treci pe la noi.
Qiao si pe tine si pasaretul.

su va doresc ca toate dorintele sa vi se implineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelay_star spune:

Cristinaaaaa ,


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns birmanutza spune:

Buna ziua, fetelor si bine v-am gasit!
Ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Intai de toate vreau sa felicit toate gravidutele, sa aveti parte de sarcini fara peripetii si de bebelusi sanatosi...
Despre mine...sunt o aspiranta la tiltul de aproximativ 3 ani...sotul are teratozoospermie severa...problema o reprezinta formele anormale care au ajuns si la 4% ....cum la mine lucrurile stateau ok(mai putin amh/ul care era undeva la 1.32 anul trecut si 1.72 saptamana trecuta...cum o fi crescut, doar el stie), am pornit, la sfatul medicului, cu inceputul:
1. incercari naturale - 2 ani fara nici un rezultat
2. inseminare artificiala cu si fara tratament de stimulare - 5 incercari, fara nici o sarcina obtinuta
Am ajuns acum la cea de a treia etapa, FIV- ul, pe care vrem sa il facem in Turcia, evident la Acibedem, cu doctorul Tayfun....bineinteles ca voi m-ati ajutat sa iau aceasta hotarare prin exemplul personal, prin informatiile clare pe care le-ati oferit, prin relatarea experientelor dar si prin amabilitatea cu care ati oferit raspunsuri ori de cate ori vi s/au cerut...si va multumesc.
Noi am vrea sa facem prima incercare, si speram si ultima, in luna iulie...doar ca lucrurle s/au complicat putin....de 6 zile am aflat ca sunt fericita posesoare a unor mutatii, dupa cum se poate vedea in semnatura....am facut si prima vizita la un doctor hematalog de la noi din zona si mi/a dat acid folic 5 mg 1 cps / zi in preconceptie si pe toata durata sarcinii, si heparina din ziua de test pozitiv pe toata durata sarcinii si 6 saptamani post partum....offff...
Acum, inca nu am trimis email la Acibadem....vreau sa mai aman pentru luna mai, pentru ca vreau sa mai fac niste analize si cand le trimit mesajul sa am mai multe informatii....ce credeti? este prea tarziu primul contact in mai pentru fiv in iulie?
Apoi stiu ca nu e perioada cea mai fericita iulie pentru o vizita la istanbul..caldura, preturi mari, sarbatoare...dar atunci pot sa imi iau concediu si vine si sotul in tara...deci, n-am de ales....
Cam atat.... va doresc o duminica placuta in continuare.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelay_star spune:

Birmanutza, bine ai venit ! Sa va ajute D-zeu cu acest fiv si sa fie primul si ultimul !
Ai putea sa ii trimiti un mail lui Dr. Tayfun sa ii spui istoricul vostru si vezi ce iti spune . Asa il poti anunta ca vreti sa va duceti in Iulie si daca e ok si pt el.
Mult succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

haremul

Ella, in cazul meu punctia a decurs f bine, am simtit decat o usoara presiune imediat dupa punctie si putin disconfort la urinare, dar in ziua urmatoare nu am mai avut probleme, si crede-ma ca sunt cea mai fricoasa femeie din univers si ma doare chiar si cand nu imi face nimeni nimic deci, cu incredere iar punctia propriu-zisa mi-a facut altcineva, nu am recunoscut persoana, dar embriotransferul l-a facut Tayfunel cel mititel

Birmanutza, daca vrei sa mergi la un pre-consult nu cred ca e tarziu sa scrii cu o luna inainte, daca vrei fiv direct atunci grabeste-te pentru ca e posibil sa iti ceara sa faci diferite analize/investigatii si nu e bine sa te lasi pe ultima suta, plus ca nu sunt foarte punctuali in a raspunde emailurilor, s-ar putea sa mearga putin mai greu comunicarea dintre voi, eu le-as scrie din timp

Pentru mutatiile mele, dr.mi-a recomandat Clexane din ziua urmatoare FET, plus utrogestan 200, 3/zi insa vreau sa mai cer o parere pana cand ne vom prezenta din nou la clinica pt. FET-ul norocos



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hatice spune:

buna seara turcoaicele mele dragi,
Vad ca haremul se mareste.
Bine ati venit birmanutza (esti cumva propietara de matza) si EllaE, care a mai intrat prin harem, dar acum s-a declarat turcoaica.

Dellya, eu nu am verificat disponibilitatea lor pe nici un site, am vizualizat, am intrebat si atat.Scrie-le, e cel mai sigur.Eu le-am spus inca de la primul mesaj ca ma vin la FIV si e posibil sa maresc/reduc zilele rezervate.Au spus ca e totul in regula , daca ii anunt.Si eu in momentul asta sunt descopertita 6 zile dar pana in septembrie, sper sa mai intarzie cate o zi pe luna si iaca ajung la fix. Eu zic , sa te orientezi cam care ar fi ziua, fa rezervarea cu mentiunea ca e posibil sa vii cu 2-3 zile mai repede sau mai tarziu in functie de tratament.Vezi ce zic si ei.

EllaE da, DR Albu e bun dar in cazul meu nu detine reteta castigatoare.Deci, cat de mult l-as aprecia, trebuie sa merg mai departate, sa imi caut sansa mea si a sotului meu.Sotul meu, deci il apreciaza la fel pe DR Albu, imi repeta "acum esti la Tayfun, asculti de Tayfun".Asa ca gandeste-te bine, voi alegeti.Eu imi doresc copilul meu cu sotul meu.SI voi lupta pentru visul nostru.
Va pup pe toate.
Revin mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Nelay, Dellya, Vreau_bebel, Turqoise, Hatice va multumesc mult pentru primirea voastra.

Hatice intr-adevar am urmarit constant discutiile si am mai postat cate putin aici, pe forumul turcoaicelor. Stii si tu, e greu sa stai la distanta cand citesti si esti cu sufletelul alaturi de niste fete atat de dragute care te sustin si te inteleg neconditionat si simti ca alaturi de ele poti avea acea stare de bine si optimism ca si tu vei deveni mamica.
Si la Amaradia, cand a dat vestea frumoasa, bineinteles ca nu am putut rezista si am intrat s-o felicit, mai ales in conditiile in care avusesem ET in aceeasi/la o zi distanta.
Iar "turcoaica" ma pot numi din martie 2011 cand am facut primul FIV la Memorial Hospital din Istanbul

Nelay, Turqoise ok - m-ati linistit, deci punctia este realizata cu niste ace normale, si nu ca cele de cal - asa cum mi le-am imaginat eu pe cele folosite la prima mea experienta de FIV din Turcia.
Turqoise sa stii ca la incadrarea de cea mai fricoasa femeie din univers mai exista cel putin o aspiranta care sigur te depaseste

Birmanutza sa verifici daca rezultatul AMH-ului este exprimat in aceeasi unitate de masura la ambele teste.

Vreau_bebel
Doamne ajuta sa fim si noi mamici foarte curand! Cauza declarata a infertilitatii este data de rezerva ovariana foarte redusa si de aici si calitatea ovocitelor este una slaba. Eu ma gandesc ca ok, acum rezerva da, o am redusa, dar la fel era si acum 4-5 ani, cand am incercat sa raman insarcinata prima oara?
Mai nou, la histeroscopia de saptamana trecuta mi s-a gasit o inflamatie a uterului, pentru care mi s-a dat sa iau doxiciclina 14 zile. Intr-adevar daca aceasta inflamatie este grava, poate fi un motiv de neimplantare. Si atunci ma intreb - de unde o sa stiu eu peste 14 zile ca tratamentul a fost cu folos si ca acum inflamatia s-a retras? La eco inflamatia nu s-a vazut, deci probabil daca vreau sa fiu sigura as mai putea face o noua histeroscopie. Medicul care mi-a facut histero mi-a zis ca tratamentul cu 14 zile doxiciclina este suficient si ca apoi pot trece la FIV, fara alte verificari.
Mda ... in rest totul pare ok: trompe permeabile, ovulatie in fiecare luna, sotul meu are normospermie.

Ref perioada, as fi fost pregatita sa merg chiar din mai. Dar prima consultatie s-ar fi nimerit de Paste. Asa ca am preferat sa mai aman cu 1 luna. Discutia cu Tayfun a fost ok, mi-a zis ca ma asteapta in Z2, mi-a zis sa folosesc si Climara si mi-a mai mentionat cateva analize pe care sa le fac pana atunci (doar ref HIV, hepatita B si C). Bineinteles daca din discutiile pe care le voi mai avea pana atunci voi intelege ca pentru sanse mai mari se recomanda si alte analize, voi mai amana putin distractia.

Dellya aparent m-am decis repede, in realitate tot studiez subiectul de cand am observat ca un laborator unde s-a investit mult mai mult poate face diferenta, chiar daca medicul este unul fff profi si in celalalt caz.
Si cand ma gandesc ca din martie 2011 puteam face alegerea cu Acibadem - cand 2 prietene reusisera acolo dupa mai multe incercari nefericite in tara. Dar am ales sa urmez medicul care s-a ocupat de ele si care tocmai plecase de la Acibadem, fara sa studiez prea mult subiectul

pe toate mamicile, burticile si fetele ale caror vise frumoase sigur se vor implini curand

Mergi la inceput