Aventuri, dileme si dezbateri pe ghetar

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

N-am somn.
Mai, eu cred ca ne-am mutat prea repede ...linkul asta cu noua platforma nu e public.
Cred ca trei sferturi de forum nu-l stie ...

Rall, tu de unde ai linkul asta ?

Presimt o bulibaseala groaznica cu aceasta schimbare, mai ales daca o sa le avem in paralel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

eu nu reusesc sa ma loghez

am pus si mailul... si nickul


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si eu zic sa stam inca aici, cuminti. Atata timp cat Admin nu a dat start-ul oficial, cred ca nu e gata treaba si sa nu incurcam mai tare.

O zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Bine ca m am grab it eu si am zis sa imi inchida contul. acu io vedea eu pe unde va mai gasesc si cand......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui katy

Incerc sa imi fac un cont nou pe cealalta platforma asa ca rog sa mi se inchida contul acesta. Daca vede cineva mesajul please help :-)
Se pare ca e o problema daca nu mai am emailul original si chiar daca l-am schimbat la profil nu merge sa ma loghez dincolo.
Sper ca nu am ramas singura blocata aici :-(
P.S Am trimis si mesaj la admin


Katy, nu cere sa ti se inchida contul, e pacat de el. Mai ales ca ai un nick scurt si frumos Asteapta sa se mai linisteasca treaba un pic, si apoi ceri sa se schimbe emailul. Eu am patit la fel pe culinar.ro si nu a fost nici o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

am reusit sa postez un prim mesaj si acolo

desi nu s-ar spune - mereu in cautari, curioasa, si doritoare de lucruri noi... - .am o latura rezistenta la schimbare ..tb sa recunosc [ping1]dar ma straduiescMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
sfatul Laurei e cel mai bun, sedeti bland acum ca vom migra noi. ca randunelele

Bufleo, eu te inteleg la maxim cu ne-slabitul. dar, ceeace spui tu acum - de pofte, de foame - sunt normale in primele saptamani de dieta. aici trebuei sa te mobilizezi. ti-e foame de mori si nu e timpul de masa? apa. sau ceai simplu fara niciun strop de zahar. la maxim poti inghite 2-3 alune, migdale, fructe uscate. Rina da voie la asa ceva. si rabdare si vointa. lucrurile se imbunatatesc pe parcurs. zau ca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am reusit si io sa-mi fac un locsor si pe partea cealalta a ghetarului, inca nu-mi place, dar cred ca o sa ma obisnuiesc. Si mie mi se pare ridicol de ingusta fereastra mesajelor, acum cand toata gashca are monitoare wide sa stai pe 800 de pixeli Iar treaba cu 100% view tine pana cand vrei sa faci ceva (scrii mesaj) apoi se ingusteaza by default.

N-am cercetat partea cu pozele, aia s-ar putea sa-mi placa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Hello la toata lumea!
Nu am mai intrat demult pe aici.
Lipsa de timp.
Deci....ce fac cu liberatea? asta este dilemma mea pe ziua de azi. Am 3 zile de libertate fara plozi singura cuc....si imi place! Dar nu stiu ce sa fac cu ea...sa ma duc unde? sa fac ce? (in afara de servici si scoala) poate la coafor(da nu prea am bani cred ca pica..) poate la librarie...da da ma duc si ma instalez acolo si citesc ceva...da se inchide la 10 seara, ce fac dupa? (nu ma trimiteti in baruri/cluburi ca urasc sa merg in locuri unde se consuma alcool)
deci ce fac cu cele 3 zile de liberatate?

Fetele care se chinuie sa slabeasca: problema voastra este ca nu sinteti stresate psihic....la mine datul kg jos este direct proportional cu stresul psihic...se topesc vazind cu ochii cind sint stresata! plus consumul caloriilor prin miscare, cine are job unde sta in fata computerului ore in sir, normal ca nu slabeste....nu va suparati!
zestrea genetica si ceva dereglari hormonale ( de multe ori nu iasa la analizele superficiale) si in plus cu cit te chinui mai tare sa slabesti cu atit nu vei slabi prea mult...celulele adipoase au memorie!isi amintesc ca au fost supuse slabitului si nu vor sa dea domle de la ele nici cum....da vorbesc serios!
Cine a spus ca colesterolul nu duce la boli de inima? bine ar fi....ca eu sint pe muchie de cutit de a face infart la ce valori am...dar f interesant ca numai de cind am venit aici mi-a sarit colesterolul in sus, inRo nu am avut problem cu el.

Michelle, nu am stiut ca exista un asemenea aparat, interesant. ce aparat eu am primit de la spital pt dureri din Acela ce se foloseste la fizioterapie cu curenti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Neata, neata.
Mai greu cu doi ghetari, dar parca e mai sigur asa !

Da, e mult mai putina informatie pe o pagina si mai ales nu gasesc meniul cu forumul si subforumurile care aici, pe vechea platforma este si sus si jos dupa mesaje. Asa ajungeam tare repede pe unde mai voiam ...

Mergi la inceput