Burtici cu STELUTE de iulie-august 2013 (86)
Raspunsuri - Pagina 19
happy_ama spune:
Oana, felicitari! Sa fie sanatos pisoiul!
Delia, vreau poze 3D, nu asa....
Olimp, tu nu poti trece la 6h sau nu te mai sinchisesti?
Happy Ama 27+ si Eva
stefana0909 spune:
Delia-R, vezi ca pe aici se flutura steagurile baieteilor. Sa nu ramana Lorand mai prejos! Eu zic sa te mobilizezi cu poza, sa ne-o arati. Criteriul dupa care se alege azi ginerele, se pare ca asta e!
21+ "Bubu"
Delia_Rodica spune:
Daca vreti, credeti pe cuvant, nu ma apuc sa caut scaner acu Si cred ca va fi capabil sa-si caute si singur aleasa
viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd
hadrianae spune:
Delia_R, cine e baietelul care mananca asa cu pofta in poza ta de la profil?
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 26+
Poze
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hadrianae Delia_R, cine e baietelul care mananca asa cu pofta in poza ta de la profil? Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 26+ Poze |
E nepotelul meu de la fratele cel mic. Asa a facut toata vara, ba rosie , ba castravete
mess0804 spune:
Am pus si eu un album de poze
Dar ca intotdeauna ma trezesc sa postez ceva la sfarsit de capitol si raman negata in seama :P
Va ziceam ca ma chinuie o tuse, pana la urma a evoluat in toate simptomele de raceala, mi-a iesit pe ochi cat ceai am baut, lamaie, miere, etc... azi nu m-am dus la munca... dar de abia acum am intrat pe net, pana acum am motait/citit in pat
Delia_Rodica spune:
Mess, ai o privire calda. Burtica s-a conturat frumos Torturile sunt frumoase
Pt raceala nu stiu ce sa-ti recomand :(
hadrianae spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica E nepotelul meu de la fratele cel mic. Asa a facut toata vara, ba rosie , ba castravete |
Ce tare e! Asa da!
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 26+
Poze
olimp spune:
delia t se acorda concediu medical pentru pre si post natal e e scris in lege eu il voi lua incepand din 2 mai pana pe 14 mai apoi bag prenatalul...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
28 + Ilinca
Ilinca