Burtici cu STELUTE de iulie-august 2013 (86)
Raspunsuri - Pagina 18
oanka80 spune:
vin repede cu vesti calde, la eco pisoiul meu are, azi la 27 s 1100g(+/- marja de eroare de la eco), pozitionata cu picioarele in jos, de asta am dureri de col de parca as scapa copilul. col lung si inchis, m-a durut un pic la control pe masa, dar in mare totul e bine, ne rugam sa mergem asa inainte. mi-a recoltat si secretii si lama pt analize, sa stiu ca ies si astea bine si iar mai stau relaxata o perioada(o saptamana maxim :))))))))) maine iau si rezultatul de laurocultura.
delia_timpau spune:
Delia, transmite-i lui Mony toate cele bune! 
Stefana, Teo, Yvy, felicitari pt rezultatele bune la eco! 
Mamicile cu fetite, si eu am o poza cu putza lui bebe, daca va intereseaza 

Ama, si eu dorm exact la fel cu perna! Nu m-as mai dezlipi de ea!
Bobitza, imi pare rau pt intamplarea ta cu doctora, mai ales ca erai incantata de ea, dar mai bine acum decat mai tz, cand chiar o sa fie mai greu sa te razgandesti! Si doctora mea e super daca ai nevoie, si la relatia cu pacientele e de 5 stele! Trei colege au mai nascut cu ea, toate ff incantate. Si eu la fel pana acum si nu cred ca o sa ma razgandesc. Si eu ti-o recomand cu placere, numai ca e la Regina Maria (stiu ca tu ai abon la Medlife) si la CF2. Pupici!!

24+ , mami de
Mircea Andrei
bebitza
stefana0909 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia_timpau Delia, transmite-i lui Mony toate cele bune! ![]() Stefana, Teo, Yvy, felicitari pt rezultatele bune la eco! ![]() Mamicile cu fetite, si eu am o poza cu putza lui bebe, daca va intereseaza ![]() ![]() ![]() Ama, si eu dorm exact la fel cu perna! Nu m-as mai dezlipi de ea! Bobitza, imi pare rau pt intamplarea ta cu doctora, mai ales ca erai incantata de ea, dar mai bine acum decat mai tz, cand chiar o sa fie mai greu sa te razgandesti! Si doctora mea e super daca ai nevoie, si la relatia cu pacientele e de 5 stele! Trei colege au mai nascut cu ea, toate ff incantate. Si eu la fel pana acum si nu cred ca o sa ma razgandesc. Si eu ti-o recomand cu placere, numai ca e la Regina Maria (stiu ca tu ai abon la Medlife) si la CF2. Pupici!! ![]() ![]() 24+ , mami de Mircea Andreibebitza |
Delia-T, eu care credeam ca doar Bubu al meu e cel mai cel, acum imi dau seama ca mai sunt si alti baietei frumosi! Am admirat si puta

21+
"Bubu"
delia_timpau spune:
Oanka felicitari!!

Am vzt si noile poze sexy ![]()
Monirina, am prins poza de ieri. Ce sa zic, arati super bine!
Adriana, si tu esti asa de frumusica si eleganta cu burtica ta finuta!!
Ama, superba ca intotdeauna (ti-am zis si pe FB) 
Doxy, cum poti sa zici ca ti-ai dori picioare mai groase?? Ce n-as da eu pt picioare ca ale tale!!

Paula, si eu zic ca iti sade f bine burtica. Si noi am luat kg, nici eu nu m-am obisnuit cu the new me, dar ne revenim dupa..plus ca daca imi aduc aminte, tu ne certai la inceput cand aparusem cu pb astea cu kg 
24+ , mami de
Mircea Andrei
bebitza
delia_timpau spune:
Las ca fete avem chiar mai multe 

Tre sa scoatem si noi putzosii la inaintare!![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stefana0909
Delia-T, eu care credeam ca doar Bubu al meu e cel mai cel, acum imi dau seama ca mai sunt si alti baietei frumosi! Am admirat si puta ![]() 21+ "Bubu" |
24+ , mami de
Mircea Andreibebitza
hadrianae spune:
Delia_T, multumesc. 
Oana, felicitari pentru voinicel!
Mai, mai, trebuie sa-i spun doctorului data viitoare sa faca o poza la puta, ca altfel se pare ca-mi ramane flacaul fara fata! Ce vremuri, domne, alte calitati nu mai cauta fetele astea din ziua de azi!
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)
si
26+ 
Poze
Delia_Rodica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stefana0909
Delia-T, eu care credeam ca doar Bubu al meu e cel mai cel, acum imi dau seama ca mai sunt si alti baietei frumosi! Am admirat si puta ![]() 21+ "Bubu" |
Si eu am poza cu puta sculata, a zis dr-ul sa nu-i spun cand e mare, cine a facu eco, ca sa nu-l bata

viitoare mamica de hocheist
24+
Lóránd
Ele spune:
Yvy, Adriana aia vreau si eu sa stiu, ca de la 4 s-a facut 3,5 sau 1??
Sa stiu in ce ape ma scald.
Olimp aia fac, curte, aer, pat. ..deci muncesc de zor... :))
Elena & Denisa (26.10.2004)
28 saptamani