sfat

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Dariaucha,sunteti pe lungimi de unda diferite, e chestie de perceptie. Ea poate te percepe ca pe o prietena, tu ca pe ceva agasant.

Am fost si eu candva, nu demult, in rolul nashei, sunam pe cineva care credeam ca imi este apropiat. Nu stiam ca de fapt da ochii peste cap de fiecare data cand sun.
M-am prins apoi si m-am potolit.Definitiv. Mi-era draga persoana respectiva si credeam ca este "my person". N-a fost. M-am prins la timp si m-am retras.

Nu sunam de n ori pe zi, sunam cam o data pe saptamana, la doua saptamani. Din pacate, sunam numai eu.

Acum nu mai sun, oricat de chef de vorba as avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Am inteles totul si iti dau dreptate, mai putin faza cu "ea sta in Bucurestisi noi in Ardeal". Asa, si?

Am trait in Ardeal si fara sa vreau am aflat ca mai toti din Sud suntem Mitici, asa tam nesam. Este foarte neplacut, crede-ma sa fi catalogat asa

Nu contest ca nasha ta e bagacioasa, si daca e asa, da-i Ignor si atat. Eventual Delete.


Sa-ti feresti capul de frig si de prostie-parintele Arsenie Boca


Nu "mai toti din Sud suntem Mitici", ci exclusiv bucurestenii.

Ardelenii au o anumita mandrie pe care nu le-o scoti din cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariucha spune:

Da Giulia , ai dreptate ! Nu suntem pe aceea#537;i lungime de unda .Mi-am f#259;cut multe procese de constiinta si mi-a p#259;rut r#259;u de multe ori pentru ca si mie īmi place sa vorbesc ...si vorbesc nu gluma :)) Am r#259;mas in stadiu de ignor , nu o ignor pe ea , ma ignor pe mine pentru ca problema e la mine ... Sau cel pu#539;in a#537;a pare . Dup#259; cum am spus , nu e femeie rea , dar tonul face muzica ma gāndesc ... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Selene, iti dau dreptate.

Pentru mine a fost o mare surpriza ca parca traisem ca strutu' , adica eu nu faceam nici o deosebire ca-o oltean , ca-i ardelean, moldovean samd, cel putin in cercul meu de colegi/prieteni n-am auzit niciodata ca ala-i mai abitir ca asta.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruta1 spune:

eu cred ca solutia ar fi sa ignori 'insistentele' nasei si sa te detasezi putin; raspunzi la telefon cand poti vorbi si suni deasemenea, cand poti, iar daca 'cere socoteala' spui scurt si la obiect cu o voce ferma,dar politicos,ce ai de spus. :-) la mine a mers asta in relatiile cu o prietena; si am ramas prietene, fara sa mai fie asa 'obositoare'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyongyi78 spune:

eu m-am referit la distanta din ardeal la bucuresti nu la altceva. Eu am prieteni din toate colturile tarii. Doar la distanta m-am referit nu la altceva, imi pare rau ca s-a inteles gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyongyi78 spune:

problema este ca ea isi gaseste timp sa ma sune cand eu sunt la servici. Acolo eu nu am timp sa stau la povesti, e mult de lucru si sunt si camere de supraveghere. In ziua de azi daca ai un loc de munca e super bine si tinem cu dintii de acest loc de munca. Imi pare rau ca ea nu intelege acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am doua matusi in varsta care, cand ma prind la telefon...nu mai termina. Le inteleg, ca in afara de tv, nu au mare lucru de facut si abia ca ma prind sa afle una-alta. La serviciu..nu pot sta o ora la povesti. Acasa - cu doi copii - iar nu am vreme. Am gasit varianta ceamai buna: in trafic. Tramvaiul "linca-linca" - noi "taca- taca". Toata lumea fericita-multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyongyi78 spune:

o sa vdem cum o sa fie, multumesc tuturor de mesaje si va tin la curent dupa sarbatorile pascale cu rezultatul.

Mergi la inceput