Burtici cu stelute de iulie-ugust 2013 (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

vad ca va plangeti de glezne, ia aruncati un ochi la gleznele mele si acolo erau inca bine, nu apaucasera sa se umfle cum trebuie , ca sa nu mai spun ca eu am si problema cracaneli, am paranteze, dar nu bag in seama nimic, ma simt bine si nu ma intereseaza ce gandesc/zic altii. Sunt prea fericita si bucuroasa de bebe ca sa bag in seama prostiile altora.

viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Yvy, Oanka, sunteti minunate!

Asta cu pastratul stilului in sarcina chiar are un effect magic. Eu daca ma simt bine in hainele de pe mine altfel infrunt "greutatile" burticii

Happy Ama 27+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Amalia felicitari! Si sa mai stea gargaratele la caldurica!
Diana bine ar fi sa porti sutien si prin casa. Eu am impresia ca sanii mei s au lasat si au facut vergeturi din cauza ca n am purtat sutien cand si au marit mult volumul. Fetelor, asa o fi oare?

Si eu am ramas in urma cu pozele, nici in rochia zebra n am facut... Sambata am musafiri dar poate nu vin la prima ora asa ca ii zic sotului s o punem de o sedinta foto. Seara cand e acasa nu mi place sa fac poze ca n am aparat bun si la lumina slaba nu ies bine pozele.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

Eu am mai zis de unde mi-am luat sutien pt alaptat, 2 buc cu 15 lei. Bumbac cal I. De la C&A. Le-am luat putin largute si inca sunt asa. Poate am noroc si-mi vor fi bune si la alptat. Mie nu-mi plac sutienele cu burete, sarme si alte prostii, sunt eu mai mofturoasa Intotdeauna am preferat bustierele care nu-mi mai vin sau sutienele doar din material fara burete si din bumbac, eventual o urma de dantela

Mergi la inceput

Anca , Oxana, rad cu lacrimi de perlele copiilor

Mergi la inceput

Amalia pup buburuzele, sa stea la dospit mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Fetelor cu glezne mai groase, din punctul meu de vedere sunteti avantajate acum in sarcina cand trebuie sa purtam talpa joasa. La balerini nu stiu cum se vede dar tenisi sau adidasi se vad foarte bine anume la o glezna mai groasa. Si purtati fuste sport foarte scurte. Eu eram complexata de glezna subtire, nu pot purta adidas ca arat ca un cocostarc. Si imi plac ff mult tinutele sport cu adidas, ciorapi scurti, fusta blugi scurta si un tricou sport alb. E tinuta care avantajeaza pe cineva cu un picior mai plinut.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Si eu inca incap in hainele vechi dar oricum eram . Asa ca nu ma incalzeste cu nmk. Am ajuns la 72 kg la 155 inaltime. Asta este trecem si peste asta . Vedeti fetele ma incurajez singura asta da atitudine
Aha bine ca am aflat si eu. Deci Oxana din cauza ca nu port sutien au aparut donsoarele de vergeturi cu toata cremuiala din fiecare seara . Am bagat la tartacuta acusica merg sa punem una bucata sutien

27+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

tocmai am primit catalogul de la takko, dupa ce termin mancarea, poate dau o fuga sa vad ce au, din catalog pare tentant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu nu am avut niciodata sutiene de alaptat dar va ziceam ca inainte de Raul nu am avut sutiene deloc, ca aveam sani frumosi, micuti, care stateau f frumos, fara a avea nevoie de sustinere. Ce modesta sunt!!!. Dar chiar am avut sani frumosi. Si nu-i mai am, si cred ca principalul motiv pt care nu-i mai am, e ca nu am purtat sutien pe timpul sarcinii si s-au lasat. Si au crescut tare, si nu s-au mai micsorat.

Si acum nu mai pot purta sutiene, fara sustinere, nu-mi place forma lor. Tb sa-i ridic un pic, sa le dau o forma...si nu am vazut sutiene de alaptat cu sustinere.
Acum sa vad ce fac...am primit un sutien de alaptare de la fetele de la delfinasi...sa vad cum ma impac cu el.

Oxana, vai de mine, asta mi-ar mai lipsi...eu cred ca tu nu stii ce inseamna glezna groasa... parca sunt o elefantica, fara nici o forma la picior. Imediat mi-e glezna cat pulpa. Negravida aveam si pulpa si glezna mai groasa, dar totusi era o proportie intre ele, si cu un toc inalt arata bine, dar fara tocuri nu e bine deloc

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 27+ , bb2

Mergi la inceput