Stelute de iulie-august 2013 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
Delia_Rodica spune:
Asa iese si crema asta, e foarte cremoasa dar tare cumva, buna de taiat cu cutitul
viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd
monicaa spune:
seara buna mamici si burtici
am fost ieri la ecografie de organe. am fost atat de agitata ca era sa lesin pe hol. dar am dat de o doctoritza super, m-a citit imediat si a vorbit asa calm si frumos cu mine zice ca ne cunosteam de o viata. mi-a explicat ce va face, ce inseamna doppler si s-a apucat de treaba. mi-a explicat tot ce am vazut. bubu mic e sanatons, toate organele ok, toate degetele la maini si picioare, putza e confirmata 100%. ma uitam in monitor si-mi curgeau lacrimile. s-a batzait nevoie mare, tare sportiv. avem 518g si 27cm deci in grafic.
dopplerul meu nu a iesit ideal, am ceva rezistenta pe arterii. merg in 5 sapt iar la un control. mi-a explicat exact ce se poate intampla (chiar mi-a desenat) ce se face daca se intampla, si desi stiam si stiu ce riscuri sunt nu m-am panicat si mi-am propos sa raman calma si senina si sa am grija maxima de mine sa-i ofer bubului conditii ideale de crestere.
va pup si va urez week-end frumos. eu tocmai am aspirat, maine vreau in oras si sa facem un gratarel si duminica facem o mica excursie.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 22+
olimp spune:
monica felicitari pentru Bubu , multa sanatate si tie si la pitic..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
28 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Monicaa felicitari pt Bubu sanatos si sportiv
Delia_Rodica spune:
Ploua cu galeata sper ca maine sa fie soare, merg si eu la parinti, as sta pe sezlong cu craci-n sus
betty200 spune:
Fetelor sunt cam stresata ca probabil o sa trebuiasca sa iau antibiotic pt. infectia urinara, a mai venit un rezultat de la un laborator si a iesit tot E-coli.
Acum am o mare rugaminte la voi, va rog sa-mi scrieti care dintre voi a facut UROCULTURA de cand sunteti insarcinate? Nu sediment sau sumar de urina ca alea si mie mi-au iesit ok, ma intereseaza daca ati facut urocultura. M-as bucura mult daca ati raspunde cat mai multe si cele care ati facut si cele care n-ati facut analiza asta. Cele care ati facut cum suna rezultatul?
Multumesc mult.
Criss, tu ziceai ca mergi la un medic la eco la un medic care nu asista la nasteri, te refereai la Dr. Surcel, el nu asista la nasteri?
26+
bebitza
Ele spune:
Delia, lasa ca maine iese soarele si te duci la mama ta.
Betty eu am facut de doua ori urocultura, odata cu analzile de sange.
rezultatul suna asa: Negativa (sub limita de detectie de 10.3 UFC/ml)
Nu trebuie sa intri in panica daca o sa iti dea un antibiotic. Sunt antibiotice care sunt permise in sarcina ca sa nu mai zic cate boli, care trebuie sa le tratezi cand esti insarcinata.
Stai linistita si fa cum zice medicul.
Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani
teodora86 spune:
draga BETY eu am facut analiza asta aici m-au pus sa o fac di cauza ca faceam f des ifectie urinara si e -coli si ma durea si rinichi ,mi-a iesit intr 10.000mii si 100.000mii de nu mai stiu ce si mi-au dat augumentin pentru 7 zile de 4 ori pe zi