Stelute de iulie-august 2013 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Stefana si eu studiez problema celulelor stem.
Suntem decisi 100% sa luam, mai ales ca si dr noua in care am mare incredere ne-a sfatuit asta (si nu ne-a orientat catre o anumita firma sa zic ca are un intreres).

Dar inca nu stiu cu ce firma, ce pachet...inclin spre StemSure ca am auzit pareri ok despre ei si stiu pe cineva acolo care ma poate ajuta cu o plata esalonata pe mai multe luni.

Vb acum cu o pr pe facebook, ea naste la sf lui Mai si imi zicea ca are la randul ei o pr care a nascut la municipal si a costat-o 4000 ron tot: dr, anestezistm,neonatolog, moasa, asistente (700 ron-mi s-a parut fff mult) si 50E/noapte sa stai in camera de 2,Noroc ca a stat 2 nopti.

Oricum e ok, ca pana la 85 de mil cat ma costa la privat imi raman pt celule stem

Bobitza 21+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Ama, ai primit vreo reducere fata de preturile de pe site, exceptand bonificatia de cazare?

20+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu mananc apio si acum am in frigider. E telina, am vazut ca este telina frunze, telina radacina iar asta e telina petiol. Aia romaneasca care are si radacina nu este buna penru petiol.
Eu o pun in salata, o tai betisoare subtiri si lungute, pun morcov crud taiat la fel, ardei gras, castravete, fasole rosie bboabe din conserva o dreg cu sos de soia, ulei si suc de lamaie. Am mai mancat si cu sunca in loc de fasole. Oricum in salata poti sa pui ce ti place, dar mai mult merge in combinatie cu legume tari gen morcov crud, castravete, ardei.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Stefana, nu. Bashca am mai adaugat 1000 de ron la suma aia pt ca dr meu e in parteneriat academic cu ei

Happy Ama 26+ si Eva

Mergi la inceput

Happy, iti dai seama ca nu puteam sa-i zic asa, dar spu: Aaa, pai stiu asta" si uneori imi dau seama ca "le cam stiu pe toate" doar ca sa scap

Stefana si sotul are peste 100 (a facut sport si e si musculos dar are si strat adipos) si mereu imi zice soacra sa-l pun la regim dar daca n-as gati nu i-ar conveni...

Bobitza 21+ Rebeca

Mergi la inceput

Bobbita, e 6900 lei pt. cezariana la cmu. Eu sunt ingrozita de datul banilor in stanga si in dreapta...si nici atunci nu sunt sigura ca sunt tratata cum trebuie sau ma intreb daca persoanele sunt multumite. Iar in cazul cezarianei, chiar nu vreau sa mai am si aceasta problema stresanta pe cap. Nu ii pot da sotului atributia de distribuire a banilor, pt. ca nu se " PRICEPE"

20+ "Bubu"

Mergi la inceput

Ama si dr. mea la fel: platesc in plus 1163 lei!

20+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oxana buna retea ...o aplicam...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Stefana,dr mea nu lucreza cu CMU si in cazul asta cred ca ma costa ca la Medlife, adica aprox 85 de mil, mai ales ca eu vreau cezariana.
Si dr a zis ca e ok unde vreau eu, iar la municipal eu stiu ca au conditii f bune ca "s-a ocupat" Oprescu de el...

Bobitza 21+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Asa e, Stefana. Ai platit avans sau momentan contemplezi? Ca eu una m-am dus, am discutat si am si semnat. Apoi l-am sunat pe sot sa ii spun ce am ales si sa plateasca factura pt avans

Happy Ama 26+ si Eva

Mergi la inceput