Stelute de iulie-august 2013(79)
Raspunsuri - Pagina 11
teodora86 spune:
sa va spun cu cine seamana copii meiprimu seamana perfect cu mine al 2 e identic socru meu si fetita e identica soacrabaieti sunt mamosi chiar foarte mamosi,fetita e a lui tati dorm nas in nas si cit e tati la lucru ma intreaba intr-una de el
olimp spune:
mickey mouse sa traisca
teo tu ai vrut sa impaci familia sotului ? , acum lucrezi pentru parintii tai ? daca da trebuie sa mai faci macar doi pe langa sarcina actuala unul penrtu fiecare dintre parinti si unul pentru tine
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
teodora86 spune:
PAULA baiatu meu cel mare mi-a zis ca daca e fetita sa ii punem numele FIFI,asta mijlociu mi-a zis ca daca e baiat sa ii punem numele SONIC e numele unui personaj din desene nu stiu cum se scrie corect
Delia_Rodica spune:
Paula
Monirina, stai linistita, ca asa e la 20 de saptamanai si al meu avea perioade de liniste, chiar si acum a avut, cat a fost vreme urata, abia l-am simtit, ziceam si mai devreme.
viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd
teodora86 spune:
OLIMP in nici un caz ca nu prea ma am bine cu ei,ai mei rid ca mi-a fost ciuda pe socrii si din cauza asta seamana copii cu ei
olimp spune:
teo
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
monicus spune:
teodora86Ai copii minunati, fiecare copil are placerea lui. Sunt dulci toti. Sa va traiasca minunile.
Monirina stai linistita, ca sunt zile cand sunt f activi si zile cand sunt mai putin activi. Nu te speria ca este bine bebitza.Sa ai o sarcina usoara.
Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
23+
Fratior dulce
happy_ama spune:
Stefana, eu, da! celulele din tesut sunt vreo 18 mil, platibile la vreo luna dupa sarcina(dupa ce verifica ei viabilitatea). Celulele din sange sunt vreo 30si ceva de mil (nu sunt acasa sa ma uit pe contract) platibili cum alegi(eu am ales 10 rate). In plus, pt celulele din sange mai e vreo 40 eur pe an stocarea. Si eu am primit oferta de cazare single pentru ca am luat si celule (alesesem varianta de baza)
Happy Ama 26+ si Eva
diana_popa27 spune:
tocmai am un soc nu imi pot dezlipi ochii de pe poze.
27+
viitoare mamica de Medeea
diana_popa27 spune:
Am gasit primele poze pe crae le-am facut la 9-10 saptamani si in acelasi folder am salvat pozele pe pe care le-am facut azi ca pregatire pt o noua lucrare ..nu imi vine sa cred ca sunt eu
O sa cenzurez si va pun si voua ca eu ma uiot ca o tembela de 15 min...si mi se parea ca am fundul mare pe vremea aia
27+
viitoare mamica de Medeea