MONTIGNAC (187)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caress spune:

Ninha, pe Culinar cred, au atras atentia cuiva care avusese suc de grappefruit la gustare, ca intervalul intre gustare si urmatoarea masa trebuie sa fie mare, si dupa kiwi la fel.Iti dai seama ca eu l-as fi considerat fruct, si gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Ariel, brandusik m-ati convins ... proxima ocazie imi cumpar fulgii astia macar sa ma lamuresc si eu cum sunt si poate chiar imi plac

ariel chiar ca ai copilasi mari ... sa stii ca si pe mine ma apuca dorul de unul mic din cand in cand mai ales ca al meu are deja imediat 16 ....dar vorba ta, imi trece repede

caress sustin ceea ce spune ninha ...
in cazul fructelor regula este asa: sa fie consumate pe stomacul gol adica dupa minim 3 ore de cand ai mancat ceva si dupa ce le-ai mancat trebuie sa astepti 30 minute ca sa poti papa altceva
e ok sa mancam maline din cand in cand ... 5 bucati negre sau 10 buc. verzi .... sunt sanatoase si nu trebuie sa le eliminam complet ....

ninha si la mine e frumos ... am inviat , am fost putin la plimbare pe afara ... am gasit motiv ca trebe sa merg la farmacie

amironeanu ficatul combinat cu legume e ok

ariadna referitor la meniu :
- painea integrala o combinam cu chestiuni degresate si legume ... nu cu masline care sunt ulei
- cubulete mar si morcov nu e bine ... nu combinam fructele cu absolut nimic ... am scris mai sus despre fructe pentru caress , nu mai repet
Incerc sa-ti explic asa rapid ...
Glucidele sunt carbohidratii
Lipidele sunt grasimile ... carne, oua, lapte ...ce e facut de animal , e simplu de tinut minte
Glucidele sunt impartite asa:
- cu IG intre 0-35;
- cu IG intre 35-50
- si peste 50
Despre cele peste 50 nu vorbim ca nu avem voie sa ne atingem de ele doar cand ajungem la faza a IIa ocazional si combinate cu legume
Mesele ce contin carbohidrati cu IG intre 0-35 ii poti combina cu alimente cu grasimi adica poti cu carnita, branza, oua ...
Mesele ce contin carbohidrati cu IG intre 35-50 ii poti combina doar cu alimente fara grasimi adica poti cu branzeturi degresate si legume
Evita sa mananci grasimi cu carbohidrati (glucide) cu IG intre 35-50
daca nu intelegi intreaba te rog ... te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna16 spune:

multumesc, andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Acum apuc si eu sa intru.
Meniul de azi:
-cafea cu cofeina si indulcitor acasa
MD: iaurt 0.1% cu fulgi de secara (la servici)
P: varza calita cu niste urme de carne, asa, mai mult simbolice
G: 1 portocala
C: pastrav la cuptor

in rest, printre toate astea cafea fara cofeina, apa, ceai de plante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut fetelor,

nu v-am uitat doar ca n-am vreme, plus meniul meu postitor nu e intotdeauna Monti si nu vreau sa va tulbur.

Mi-am luat cantar si mi-a aratat stagnare, deci am iesit din cursa.

PS maine iar sunt in Cluj

Mergi la inceput

somleac, si eu incerc sa tin Monti de post.
incearca impreuna cu mine, nu iesi din cursa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ariadna miha (somleac) se referea la o cursa la care s-o dat startu cu ceva stapamani in urma pentru 5kg de dat jos sau ashea pana de Paste

Mergi la inceput

a, da? n-am stiut...pai hai sa mai dam un start, mai sunt 23 de zile, care sa fie miza? 3 kg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

Fetelor, a incercat cineva ,,mamaliga'' cu faina de naut si tarate de ovaz? Am incercat-o eu, este absolut delicioasa, daca era galbena, as fi spus ca e cea mai buna mamaliga pe care am mancat-o pana acum.V-o recomand!
http://i185.photobucket.com/albums/x90/nicollecc/photo35_zpsca751be0.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gena12 spune:

Buna
Ariel, sa-ti creasca copilasii!!
Acum ce am citit: mi-ati facut pofta de kitkat, de ficatei si de KFC
Caress, cum ai facut "mamaligutza"

Meniul de azi:
Md - cafea
P: o farfurie cu 3 tipuri de branza (bucatele micute) 2 linguri de patratele jambon slab, 2 linguri de masline negre si 5 ridichii
G: 2 mere si o portocala
C: fac o fasole batuta, dar o mananc cu paine azyme (faina de grau si apa)

Mergi la inceput