MONTIGNAC (187)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Buna!
M-am apucat si eu de ieri de Monti .Inca studiez sau ar trebui ,ca nu prea am timp.
O sa revin sa spun ce-am mincat azi.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna16 spune:

Andanii, o citesc acum...este Montignac pentru femei, celelalte 2 sunt una cu indicele glicemic, iar cealalta maninc si slabesc. Asta am eu. Nu stiu ce ai citit tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

Ne inmultim,ne inmultim, bag de seama...

Carolinah, citisem ca se foloseste la obtinerea curry ului, dar m-am gandit ca e doar pigmentul colorant, nicidecum cel care aromatizeaza.Bun, donez o punga de turmeric, pentru daca exista vreun gust pe lume pe care nu il suport, asta e, cel de curry!

Andanii, nu, nu am facut cheesecake ul,inca nu era scursa branzica facuta din iaurt, aseara am facut pancakes cu tarate de ovaz si faina integrala de grau, si vreau sa spun ca nu e nicio diferenta intre ele si cele facute cu faina alba, absolut minunate!

http://i185.photobucket.com/albums/x90/nicollecc/photo40_zpsd8babf5b.jpg

Ariadna,facem meniul de Pasti mai incolo, si eu zic sa il facem aici, poate foloseste si altora, nu?Tu nu zici nimic, cantarul tau ce spune, a luat-o in jos?Ca daca nu a luat-o, iti spunem noi de ce..

Dulcetica, ma bucur ca vrei sa incepi si sa incerci Monti.Sper sa fii cumintica si conforma si sa obtii rezultate imediate, ca sa nu fii tentata sa renunti si sa te apuci de altceva. Cel mai important este sa te asiguri intotdeauna ca ceea ce urmeaza sa mananci este conform cu F1.Pentru ca daca intrebi dupa ce ai comis-o, nu te ajuta decat pe viitor.Asta inseamna sa anticipezi de seara ce vei manca a doua zi si sa postezi, ca daca e ceva in neregula sa ti se atraga atentia.

Mergi la inceput

Dulcetica, bun venit!
Cum a mers cu oshawa?

Mergi la inceput

Caress, cred ca bat pe aceeasi greutate saptamina asta Nu sunt acasa sa ma cintaresc, doar ceea ce simt. Voi sti la sfarsitul saptaminii.
De acord cu meniul pentru Paste, sa-l facem aici. Numai ca eu vreau si retetele detaliat Si nu mai stiu pe altcineva in afara de tine care nu consuma carne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata, dragutelor!

Frumoasa vreme! Ah, de cand o asteptam!
Bun venit prospaturilor Si spor la slabit si la mancat sanatos.

Mirci e racit. bina ca macar am aflat ce are. acum suntem in faza de tuse, muci, febra.

Ieri am fost conforma, dar seara am mancat o felie de paine de secara cu gem de merisoare facut de mine in casa, cu f putin zahar. e conform, numai ca l-am mancat pe la 10 seara.

Caress, daca pui doar un pic nu se simte gustul de curry. Acuma, tu stii mai bine cat de tare te-ar deranja.

wow, deja va organizati meniul de Paste? eu m agandesc atunci. oricum, nu am liber inainte, numai sambata ce apuc sa fac. vreau sa gatesc rata, insa nu stiu cum. cred ca o sa o fac in stilul lui Andanii, la cuptor. o prajitura, si cam atat.

O zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ariadna16

Caress, ....
De acord cu meniul pentru Paste, sa-l facem aici. Numai ca eu vreau si retetele detaliat Si nu mai stiu pe altcineva in afara de tine care nu consuma carne

Eu, eu, eu nu mananc carne, iar lactate f putine! In plus, eu nu mananc gluten (grau, secara, orz).

Ma alatur si eu voua sa ne gandim la meniu de Paste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Buna fetelor, dau mai rar pe aici, dar va citesc cand am timp.
Eu sunt cumintica, mananc conform, doar ca am avut o perioada cam agitata, care, se pare ca isi pune amprenta.
Deocamdata stationez pe la 71.5.
Stiam ca va veni si un prag, asa ca astept cu rabdare sa treaca.

Azi:
-cafea cu cofeina
-MD: iaurt 0.1% cu fulgi de secara
-P: branza telemea cu rosii
mai departe nu stiu inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Caress, eu zic sa nu dai inca turmericul; eu folosesc de cativa ani la cozonac pentru culoare...si niciodata nu a avut gust de curry sau vreo alta aroma. Nici mie nu imi place curry! Pentru culoare se pune un varf de cutit. Incearca si apoi decizi, eu zic ca e doar culoarea din curry.

Ieri am fost foarte cuminte, am mers mult pe jos si rapid.Sunt conform tabelului, un kg pe saptamana, -8 kg (2 luni).
Azi
dim: o felie de cascaval cu o lingura de zacusca
gustare: iaurt mic
pranz: urda, masline, rosii, castravete
seara: ciorba zarzavat, varza, "budinca" monti (smantana, branza degresata, cacao, stevia, o lingura de psyllium) - superrr.

O zi bunaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Meniu de Pasti se poate foarte bine Monti:
-aperitive: traditionalele oua, branza de vaci degresata si bine scursa amestecata cu marar si ceapa verde, tzatziki din iaurt degresat, oua umplute (umplutura: galbenusul de la oua amestecat cu castraveciori acri tocati marunt si sunca de praga taiata marunt, ornament o frunzulita de patrunjel), totul ornat cu rosii, castraveti, ardei gras, ceapa verde
-painica/chifle din faina monti
-ciorba de miel/pasare (carnea fiarta, luata spuma, adaugat multa ceapa verde tocata marunt si loboda rosie, un bors bun, de preferat facut in casa, o legatura de leustean proaspat la sfarsit)
-stufat (contine numai ceapa verde, usturoi verde, putin bulion sau rosii, carnea)
-drob (eu l-as face numai din carne tocata de pui amestecat cu multa ceapa verde, putin usturoi verde, multa verdeata, legat cu ou; ficatul nu l-as folosi inca, eu am mult de slabit si e cam glucido-lipidic)
-rulada de carne cu ou la mijloc si muraturi (fara zahar)
-friptura la cuptor
-friptura la gratar
-salate (verde, de rosii, de castraveti)
La dulciuri e mai dificil, dar cred ca ar merge pancake-urile lui caress, o budincuta de branza pe post de pasca, un mousse de fructe de padure cu branzica degresata. Eu nu prea sunt cu dulciurile oricum, asa ca nu ma prea tenteaza.

Mergi la inceput