Stelute de iulie-august 2013(77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Joy . Eu te vad o persoana cu picioarele pe pamant (si ce picioare! ). Daca ai luat aceasta decizie inseamna ca ai avut motive serioase. Imi plac femeile puternice!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

neata si de la mine

am sacapt de cele 2 ore rele de dimineata si acum sunt mai limpede...

dariana
felicitari pentru micul/mare acrobat ....sarcina usoara in continuare...

joy



fetelor ce sa va zic , sa avem parte de o saptamana buna fara peripetii , si evenimente neasteptate....




XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

uau ce liniste s-a lasat pe aici...unde ai fugit fetelor

ele 4 ore ce tare cred ca ai plecat deja , te invidiez in sensul bun al cuvantului , eu parca am mancarici in dos nu mai pot sta pe sacun , ma doare sezutul de la scaun , mi-ar place un fotoliu cu masaj sa ma mai relaxeze .

si de ieri ele sa sti ca am inceput sa-mi simt si eu "pasa" umflata , parca nu-mi mai incape intre picioare , cred ca se metamorfozeaza in vultur




XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Fetele eu m-am trezit ca lovita de tren

Ma doare jos in dreapta, parca spre ovar si simt o presiune puternica in vagin...
Am luat deja 2 nospa si 2 magne si stau in pat ca tot am concediu medical...
Spuneti-mi va rog, durerea asta difuza ca la o anexita, ca la ciclu dra mai slaba, e periculoasa? Inseamna ca am contractii?

Bobitza 21+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Olimp.... cred ca deja asta cu evenimente neasteptate a dat-o Joy la scarbe. Lasa ca nici plictiseala nu e bine sa fie. Cred ca daca nu ne dam de ceasul mortii macar in medie de 2 ori pe saptamana pentru te miri ce simtim ca trece viata pe langa noi.
Betty.... ma manca si pe mine de o polemica de dimineata.
Jo maica... nu suntem in postura nici de a felicita nici de a condamna ca suntem fara info asupra circumstantelor. Ceea ce putem face e sa ascultam si cred ca am inceput sa ne pricepem la asta de cand ne tot lamentam de una alta aici pe forum. Asa ca iti stau, eu una, la dispozitie pe PM daca ai ceva de zis sau iti trebuie un loc de tipat si in civilizatie nu prea e voie.


Alina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Dariana felicitari pentru fecior!
Fetele sunt de acord ca unele citate sunt prea lungi si ocupa spatiu dar cu multumirile nu cred ca e cazul sa ne hazardam . Le putem introduce in alte mesaje sa facem economie de spatiu cine vrea. internetul e mare si spatiu e destul oricum pt toate
Oxana sunt mai bine multumesc . Din cauza ca am dormit ieri ca o purcica la amiaza am adormit pe la 4-5 dimineata si cum mancasem la ora 8 pe la 3 eram complet ingretosata. Am papat o coaja de paine si mi-a trecut . Deci e aciditate. Nu mai am stomacul de alta data...
Bobitzule eu cred ca e de la Hei-Rup-ul de ieri. Stai cuminte in pat ca burtica mare se cara greu eu dorm ca naiba din cauza ei cum atarna intr-o parte ma doare pe peste tot.
Joy Ai toata admiratia pt curaj din din partea mea si iti doresc multa putere in continuare si sa nu te apuce hormonii.

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Gataaa, am terminat de citit
Ma bucur ca sunteti bine cu toatele, felicitari pt putze Dariana si Monicus!! Nu m-am uitat pe prima pag sa vad, dar cred ca tot fetele detin suprematia. Aveam nevoie de intariri

M-am uitat si pe Picasa, de data viit o sa comentez acolo, are dreptate Oxana, dar pt ca am inchis pag si am vzt ff multe burtici frumoaase o sa scriu aici: sunteti superbe, fetelor!! Oxi, Ama, Laura,Amalia, Monicus, Diana, Paula, Dana, Bobitza, ce mamici frumoase!!

Mony, oau cat de bine aratai dupa nastere!! Sper ca te-ai mai descarcat si tu cu problemutele, noi suntem aici

Olimp, nu am vzt poza in costum de baie!! Iar ai sters??

Am adaugat si eu o poza cu burtica (si pisica, evident ) de sambata din parc

Oxana, Rares al tau este bestial!!! Ma amuza la maxim toate replicile lui, si la poza cu burtica chiar ma asteptam Lui i-a venit ideea?

Delia, super!! ai scapat de stressul cu caruciorul! Eu cand am musafiri multi fac niste paste la cuptor si am scapat. Sunt si satioase, si binevenite, nu tb sa servesti si ciorba inainte, nu tb sa mai stai cu grija ca "aoleu, mai trebuie paine, muraturi etc"

Joy, eu sper sa ne vedem cat de curand, chiar vreau sa stabilim o iesire. Sunt ff curioasa cum se uita lumea la o masa plina de gravidute la restaurant

22+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp, nu am plecat inca..astept sa imi vina sotul.
S-au ciufulit si sefii mei si e schimbare de situatie.

Intrebare: cine imi da adeverinta pt micsorare program la 6h?Ama tu de unde ai??

Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty200

Vai tu Ele dar cum ai inteles tu ca ar fi forba de cenzura? Eu n-am inteles si nici n-am vrut sa exprim asta, era vorba doar de putina organizare in postari, adica de spus spune aceleasi lucruri dar ceva mai organizate, de exemplu fetele care fac 10 posturi consecutive le pot organiza intr-unul singur cu mai multe paragrafe, vorba Paulei cand citesti sa stii ca citesti nu sa te amagesti doar .

Deci din punctul meu de vedere nu-i vorba de cenzura ci de foarte putina organizare.

25+

bebitza



Betty Eu una prefer varianta cu mai multe posturi din 2 motive: mi se bare plictisitor si obositor sa citesc ditamai carnatoiul, apoi eu de multe iri raspund pe masura ce recuperez si nu de putine ori mi s-a intamplat sa pierd mes ca era prea lung...

Bobitza 21+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Mai fetelor.. eu nu stiu ce sa zic despre aceste asa zise contractii. Nu sunt medic insa imi vine greu sa cred ca de cate ori se intareste burta trebuie sa ne repezim in no-spa-uri. imi amintesc la prima sarcina de cate ori eram obosita sau faceam efort se intarea burta. Dar ma asezam nitel si aia era. Asta ca sa nu mai zic ca presiunea pe vverita, vezica etc e absolut normala... asa cum sunt si durerile de mijloc (pe care usor le confundam cu cele de CM), de spate, de sale si de ce mai vreti voi. Nu contest sfaturile minunatilor doctori ginecologi (de care by the way cand suntem cand nu suntem multumite) insa suntem o armata aici pe forum si aproape fiecare in parte apeleaza la no-spa pentru fiecare intarire de burtica. Cred ca suntem cam multe sa avem toate aceeasi buba. Si asta cu "ia no-spa ca n-are nimic" iarasi e intr-un anume fel. Ca nu s-a descoperit asta nu inseamna ca nu are nimic. asa si algocalminul era minunat pana acum cativa ani pana l-au interzis pentru probleme la copiii mici. Nu cred ca e ok sa-l recomandam noi intre noi cu atata caldura. Cum spuneam odata.. nu toata lumea are filtrul ala necesar informatiilor de pe net.
Nu stiu ce-s asa pornita azi ... cred ca-s de felul meu anti pilule i nu inceteaza sa ma uimeascausurinta cu care se iau in ziua de azi. sa nu mai zic de vitamine pe care mai avem nitel si le luam in loc de masa (noi romanii ma refer)... deh, au existat i rportaje pe tema asta.

Alina 27+

Mergi la inceput