Stelute de iulie-august 2013 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Pupaciuni si de la mine.... Azi ceva program administrativ care mai are nitel si ajunge la final... asta pana se acreste prima tura de bors ca dupa aia, cu el vreau sa fac ciorba. Papita la mine va fi numai de verzituri. Vreau sa fac un soi de stufat cu ceapa, usturoi verde si spanac si carnita de purcel, o ciorba de stevie cu afumatura si o mancare de castraveti in saramura. Va pup si ne auzim dupa... daca ma mai tine Duracellu'.

Alina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Pfuaiii Dumano Potecutza, cum ti-am spus numele cum ai aparut, da sa te pup si pe tine: si spor la gatit!

25+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Citeam pe net despre ceai de urzici... si am gasit asta.
"Cercetarile de laborator au dovedit ca urzica determina contractiile uterului, deci si femeile gravide ar trebui sa se fereasca de consumul de urzici".

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Betty pey si cum ii vei spune??Mama , tata nu va ingrijorati sunt la spital am nacut o fetita ce tareeee Cred ca vor ramane toti socati

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

multumim Bobita

Mergi la inceput

multumim monicus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Ma intreaba o prietena " Te-ai gandit cand faci botezul " nu dar m-am gandit cand ii tai motu . Voi v-ati gandit la botez??? Sunt eu anormala?

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Bobitza eu la a 2 sarcina 3 doctori diferiti la 3 ecografe mi-au zis ca am fata am cumparat tot pe roz si mov si in final am nascut baiat l-am scos din spital in haine mov ,acum o sa imi i-au pe alb si verde

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimineata!
Fetelor am dormit ca o valiza in gara de la 1:30-08 dimineata am fost la pipi si am adormit iar pana la 12 acum beau cafeaua facuta de iuby ce bine e sa dormi doamne de cand am ramas gravida nu am mai dormit asa mainile tot dor dar macar sunt odihnita

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput