Stelute de iulie-august 2013 (76)
Raspunsuri - Pagina 10
doxy spune:
Ama, ne pui poze cu mobilierul? Voi aveti zugravit? Sotul pleaca miercuri la Bucuresti, sper sa poata lua atunci tot ce mi-am propus. Oricum eu deocamdata o sa-i montez patul sa poata Rares dormi mai bine, restul o sa aranjez dupa ce dau o zugraveala. Nu se mai incalzeste odata, ca imi strica toate planurile vremea asta. Sper pana la Paste sa-i pot aranja camera piticului.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
doxy spune:
Eu vreau sa fac botezul dupa ce trec alea 40 de zile. Ar veni prin august... O sa fac ca la Rares, doar botez la biserica fara mare tamtam, doar nasii si parintii, nici macar prietenii nu am chemat. Apoi am fost la restaurant si am mancat. Acum ca tot avem curte si o sa fie vara o sa amenajez acasa ceva frumos, asa intentionez, dar depinde si de bugetul de care vom dispune atunci.
betty200 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Betty pey si cum ii vei spune??Mama , tata nu va ingrijorati sunt la spital am nacut o fetita ce tareeee Cred ca vor ramane toti socati 26+ Patrick Dana |
Pai eu ma gandeam ca atunci cand imi fac prima vizita sa le dau vestea ca mai au o nepotica, ca s-a marit familia ... cum mama vine odata la 2 ani probabil fata va vorbi deja . Treaba ei ca asa se intampla cand nu-ti misti fundul de acasa ...
25+
bebitza
doxy spune:
Vreau sa-i iau o lenjerie roz din aia de la fereti dar parca nu ma indur sa dau atatia bani pe ea. Poate ii sugerez nasului sa-i ia la botez, ca oricum ii va lua cadou, macar sa fie ceva util, ca in rest eu cam am de toate.
Ce mai trbuie sa cumpar ar fi: sac de dormit de vara marimea 1, cateva paturici roz, niste papucei pentru iesit in lume si o bluzita doua.
happy_ama spune:
Doxy, la noi era zugravit. In lavabila alba si asa lasam. Momentan am rufe la uscat in mijlocul camerei dar imediat ce le iau va fac poze. Si noi am mers cu lista la ikea. F repede am rezolvat. Ideea e ca eu nu mai sunt in stare de pe acum sa umblu mult si sa ma aplec etc., asa ca trebuia sa-mi iau de-o grija...
Happy Ama 25+ si Eva
doxy spune:
Betty, aveai stresul copiilor, acum pe al parintilor. Bafta! Sa iasa asa cum iti doresti. Stii ca si cei mai in varsta sunt dificili, orgoliosi, ca nu le-ai spus etc. Stiu de la mama mea.
doxy spune:
Plec la razboi, tre sa ma impusc cu fiu'meu.
betty200 spune:
Doxy treaba lor ca "aia mari" stau departe si macar nu-i aud zilnic, ai mei erau aici pe capul meu, bine ca am scapat de grija. Tata se adapteaza repede asa ca de el nu-mi fac griji iar mama nu-si misca fundul ca-i ipohondra asa ca ei nu-i aud gura decat rar (e drept ca la telefon ma mai instruieste si acum la 42 de ani ce sa fac si cu ce sa ma imbrac si cum sa educ copiii ... mai bine nu stie si eu sunt linistita)
Multam de linkul cu saculeti de dormit.
25+
bebitza
diana_popa27 spune:
Buna dimineata fetele mele vorbarete!
Betty sper ca ai tai nu sunt cardiaci ca surpriza o sa fie mare cu siguranta!
Atata vorbiti de mancare si pt a doua sau a treia oara sunt si eu in situatia in care trebuie sa fac ca soacra e cu gripa...a luat si ea de la al meu barbat . Sper doar ca nu urmez eu .
Pt mine e o corvoada gatitul si ma marele noroc ca mancare mereu e facuta de ea si e f f gospodina si gateste dumnezeieste . Daca lipseste de acasa o sapt 2 salbeste al meu 2-3 kg. Nu gatesc rau doar ca gatesc ceva mai dietetic decat e el obisnuit si Ele dupa cum povesteai si tu de comentat la mancare...atat ii trebuie sa scoata un sunet ca nu e multumit ca ramane flamand!
27+
viitoare mamica de Medeea