Stelute de iulie-august 2013 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
Bobitza_85 spune:
Buna ziua,
Fetelor, am dorimt ca un prunc, m-am trezit la 12
Vad ca toate aveti chef de bucatareala, eu o sa ma ocup maine de asta ca stau o sapt in concediu medical.
Dupa masa suntem asteptati la ziua fetei nasilor care face 4 ani."Abia astept!"
Bobitza 20+ Rebeca
Ele spune:
Eu nu am chef de bucatarit si teoretic ar tb sa fac ciorba.
Pe la 3-4 imi ajung musafiri si azi chiar nu ii servim decat cu rontaieli si suc. Nu ma mai simt in stare de nimic...iar vremea ma deprima ingrozitor.
Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani
unidanad spune:
Fetele am si eu o nelamurire logic . Voi cat mancati??? Toata lumea se ia de mn ca nu mananc . De ex dimineata am mancat 2 sandvisuri si un iaurt iar acum la pranz am mancat 3 crenvusti. Vi se pare putin?? La inceput o luam ca pe un compliment dar deja incep sa ma streseze criticile de genu. Daca nu pot sa mananc mai mult ce sa fac sa mananc pana ?? Nu i-am mancat goi crevustii ci cu paine exact ca 2 hotdogi sa zic. Si sigur 100% voi mai avea 2 mese pana ma culc.
26+ Patrick
Dana
amaliaro spune:
http://www.pereticolorati.ro/6-tematici?orderby=price&orderway=asc
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
happy_ama spune:
Dana, eu zic sa mananci cat iti trebuie. Mult, putin, nu se poate aprecia din afara. Organismul stie el ce si cat sa ceara.
Am puz poze cu camera mica
Happy Ama 25+ si Eva
happy_ama spune:
Amalia, i-am vazut ieri la targ pe cei cu peretii desenati. Foarte dragut arata. Eu ma gandeam sa comand un nume personalizat din lemn
Happy Ama 25+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Neata!! Eu v-am lasat la pag 2 azi noapte la 11 si azi dimineata m-am trezit la pag 7. M-am gandit eu ca Alexandra nu are somn... Delia, ti-au venit musafirii? Dar cum te dor soldurile? Oare de la ce? Eu nu iau nimic, nici o vitamina. Vad maine cum imi ies analizele. [cafea e gata!!! Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2 |
se dilata oasele
viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd
diana_popa27 spune:
Dana nu stiu ce sa zic ca nu cantitatea e importanta ci calitate. Sa incerci sa manaci cat mai variat.
Si eu am mancat tot de 2 ori azi: de dimineata ma mancat o omleta dintr-un ou cu branza, ardei rosu si o felie de paine si la amiaza am mancat piure cu un snitel mic de pui si multa salata fara paine.
Pana ma culc sigur mai vizitez bucataria de cateva ori . Eu una incerc sa mananc din toata pe parcursul zilei . Paine, carne, lactate, fructe, legume. Fructe ajung cam la 3-4 mere pe zi. E cam mult dar nu imi pasa ca imi plac!
27+
viitoare mamica de Medeea