Stelute de iulie-august 2013 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Se pare ca am "ajuns la zi" cu cititul dar la ce energi am, cred ca o sa imi raspund la propriile mesaje Mai e putin si predau stafeta turei de la 3, stiu ca mai erau fete care se trezeau la ora aceea Va pup,ma retrag si eu. Citesc ceva (nu pe forum ).. poate adorm mai repede. Bobitza 20+ Rebeca |
Ai predat-o, practic sunt treaza de la 4, dar tot incercam sa adorm
viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd
doxy spune:
Neata! Am venit sa preiau stafeta de la 4.
N-aveam somn asa ca am venit la bucatarie sa mananc kiwi si sa-mi iau elevitul. Acum va citesc.
Olimp, ce t einvidiez ca esti la munte, vreau si eu! Te asteptam sa te intorci cu forte proaspete.
Diana, foarte bine ca ai forma de para. Am citit undeva ca cele cu configuratie in forma de para nasc mai usor.
Amalia, eu in fiecare dimineata ma scol cu mainile umflate, ma dor nu pot strange pumnul, te inteleg perfect.
Bobitza m-am uitat la pozele tale si am remarcat ca ai niste poze superbe de gravida, toata esti numai zambet. Felicitari!
Diana,Bobitza merci de complimente! In ce ma priveste pe mine si eu am primit unul indirect ier la petrecere. Tipa langa care am stat mi-a zis asa fara sa-i ceara cineva parerea si nici macar nu era tema de discutie ca ea a avut asa burta mare cand l-a nascut pe fiu'su, iar toata sarcina a pus doar 13 kg. Arata bine la corp, era manechin, cu rochie mulata si scurtaaa, pe tocuri de a2 cm. Culmea este ca nu m-a afectat deloc, ma simteam mai frumoasa ca ea si cand spun asta vb foarte serios, nu o spun ca o incurajare, efectiv arat mai bine ca ea doar ca sunt gravida.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
paula_m spune:
Neata!!
Eu v-am lasat la pag 2 azi noapte la 11 si azi dimineata m-am trezit la pag 7. M-am gandit eu ca Alexandra nu are somn...
Delia, ti-au venit musafirii?
Dar cum te dor soldurile? Oare de la ce?
Eu nu iau nimic, nici o vitamina. Vad maine cum imi ies analizele.
[cafea e gata!!!
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
doxy spune:
Si o incurajare asa de draga dimineata...
Fetelor cele la prima sarcina, ca sa nu patiti ca mine ca eu efectiv am avut un soc, impacati-va cu gandul ca atunci cand va intoarceti de la maternitate o sa artati exact la fel, doar cu burta un pic mai dezumflata. Poate doar alea care pun 10 kg in sarcina se intorc de parca n-au nascut. Dar noi astea, femei serioase, ne intoarcem la fel cum am plecat sa nastem. Sa fim realiste... ce credeti ca se intampla in 3 zile cat stai la maternitate? Pierzi cam 10 kg dar alea sunt copilul, placenta, lichidul amniotic, ceva scurgeri si cam atat. Fundul, pulpele, sunca de pe spate/talie acolo raman, nu se evapora, iar burta dupa 3 zile de nastere arata cam la fel doar mai dezumflata.
Asta ca tot ati intrebat...
doxy spune:
Neata Paula! Merci de cafea!
Eu am fost o "norocoasa" in ce priveste retragerea burtii. S-a retras in jumatate de an. Mai bine zis dupa juma de an a inceput sa se retraga.
Mi-am cumparat un fel de body modelator de la farmacie (am dat vreo 200 de lei pe el) si nu plecam din casa fara el, ca ma revarsam.
Monirina spune:
citat din mesajul lui unidanad Multumim de capitol Si eu stiam cu ciocolata ca e glicemia scazuta. Mi-am facut baie si vad ca ma ia durerea de cap . Musafirii mai intarzie jum de ora . Eu nush ce vizite sunt astea la ore dastea . A inceput si vantu nu cred ca mai fac ei gratar ca eu sigur nu ies afara. 26+ Patrick Dana |
vai de capul meu, eu credeam ca zici de duminica ca iti vin musafirii, si tu vroiai sa te pregatesti din timp
groaznic, cu sa vina la ora asta, mmai ales ca esti gravida??
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 19+
Monirina spune:
citat din mesajul lui Bobitza_85 Dana, nu vreau sa te dezamagesc, dar nu cred ca poti slabi pana pe 31 Aug pt ca avem treaba, trebuie sa alaptam, nu? iar asta presupune sa papi, nu sa tii dieta Bobitza 20+ Rebeca |
in cazul meu chiar cred ca faptul ca am alaptat m-a ajutat sa slabesc...desi se spune ca nu e bine sa slabesti ca pierzi la ptele sau nu mai e consistent, am alaptat aproape 2 ani, iar diversificarea am facut-o foarte greu ca nu vroia decat titzi..
chestia e ca in timpul alaptarii mancam , dar aveam mare grija CE anume mancam , sa nu faca bebe colici (pe cat posibil) am scos fructele din meniu, si mancam doar supe, si mancarea fiarta cat mai simplu sau la cuptor. nicidecum nu stateam nemancata..desi e drept ca imi faceam greu timp sa mananc pt ca eram non stop cu titzi sau cand atipea bebe picam si eu la datorie :)
eu am slabit 30 de kg in 7-8 luni dupa nastere, fara sport... doar oboseala, multe plimbari cu bebe si mancarea cat mai simpla gatita
Monirina spune:
citat din mesajul lui doxy Si o incurajare asa de draga dimineata... Fetelor cele la prima sarcina, ca sa nu patiti ca mine ca eu efectiv am avut un soc, impacati-va cu gandul ca atunci cand va intoarceti de la maternitate o sa artati exact la fel, doar cu burta un pic mai dezumflata. Poate doar alea care pun 10 kg in sarcina se intorc de parca n-au nascut. Dar noi astea, femei serioase, ne intoarcem la fel cum am plecat sa nastem. Sa fim realiste... ce credeti ca se intampla in 3 zile cat stai la maternitate? Pierzi cam 10 kg dar alea sunt copilul, placenta, lichidul amniotic, ceva scurgeri si cam atat. Fundul, pulpele, sunca de pe spate/talie acolo raman, nu se evapora, iar burta dupa 3 zile de nastere arata cam la fel doar mai dezumflata. Asta ca tot ati intrebat... Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia |
si la mine socul a venit dupa nastere, caci inainte burta camumfla restul, dupa ce a disparut burta..mi=a ramas asa un colac atarnannd in loc de burta :) si am inceput sa-mi vad fundul, picioarele etc ...
am cam suferit cand daduse primavara si eu ieseam la plimbare si trebuia sa mai dau din haine jos ca mi-era cald :)
Monirina spune:
sunt singurica? haideti la cafea
eu am adormit pe la 3 dupa niste luuuungi discutii cu sotul, si noi ne-am gasit tocmai noaptea sa ne rezolvam problemele dupa ce n-am vb o saptamana intreaga , apoi pe la 4 m-am trezit ca mi-a cazut copilul din pat, apoi la 7 desteptarea, s-a trezit piticul grabit ca azi mergem la circ sa nu intarziem...binenteles ca circul e abia la 5 dupamasa
doxy spune:
Monirina, tu astea 30 de kg, le-ai pus in timpul sarcinii,nu?
Eu asta am observat, tot ce depui in sarcina dai jos intr-un an. Sunt exceptii, nu zic, unele care slabesc mai mult sau cele care raman cu ceva rezerve.
Eu n-am tinut o dieta anume in primul an de la nastere, abia pe la sf. am inceput Monti, dar faceam plimbari lungi cu caruciorul cu bebe, de la 72 (cu atat m-am intors de la maternitate unde am intrat cu 82)am dat pana la 66 jos, doar cu plimbari de carut, iar apoi cu Monti, am ajuns pe la 60. Am ramas gravi la 59 kg. Ata a fost primul an dupa nastere. Mai tarziu, am mai slabit, iar m-am ingrasat, dar asta deja nu mai are legatura cu sarcina ci cu stilul de viata.