Stelute de iulie-august 2013 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Bobitza_85Multumim frumos draga graviduta. Noi nu am cumparat nimic deocamdata... si de aceea nu ma supar, pentru ca la mine era mai important sa fie sanatos copilul decat sa ma supar, ca nu am de ce. Multumim Bunului Dumnezeu ca este bine. sambata am facut 4D si s-a vazut clar.. pana acum era doar asa teoretic far sa se vada ceva 100%... pentru ca am un jucaus in burtica si nu prea se lasa usor de fotografiat... pana acum... asa ca acum cunosc raspunsul 100% si stim acum ce putem cumpara. sanatosi sa fim.. ca de cumparata poti cumpara oricand.

Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
23+

Fratior dulce

Monica, eu glumesc draga mea! Normal ca si pt ,mine e primordial sa fie bebe sanatos, indiferent de sex,mai ales ca la noi e primul copil si nu sunt preferinte in materie de sex, dar ma amuzam si eu asa, ca "se schimba macazul " cand nu te (mai) astepti

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Fetelor eu am fost in curatenie a venit nasa sa il ajute pe iuby curatenie generala in 3 camere si eu sunt mai obosita ca toti aseara nu am dormit decat 1 ora si cred ca si in seara asta la fel ca am dormit 30 minute de la 22:30-23:00 deci cred ca o sa joc rummy online asta seara in alta ordine de idei m am trezit cu mainile foarte unflate si ma dor asa tare de mor:(

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

offf, saracuta! sa treaca!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Betty, m-ai omorat cu poza aia cu bebe care face pishu in pahar ...
Rad ca dezaxata la 2 noaptea de sar cearsafurile si sotul s-a si speriat, el saracutul dormea dus langa mine

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Mony, tu pui poze de la 17 ani si ne spui ca sunt dupa nastere???
Vrei sa ne induci in eroare, hooooata mica!

Aratai belea!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

si eu ma voi stradui sa nu slabesc sub 50 kg, dar la metabolismul meu, e greu taaaare...

Pe naiba, cred ca tre' sa imi dau duhul sa ajung acolo
eu nu contest ca nu sunt cazuri de acest gen, doar ca ma oftic ca nu sunt si eu in acea situatie

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Doxy, subscriu la "Ce dragutz e piticul tau insarcinat ", iar tu, sexy mama, ce picioare !

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Fetelor, suna bine rau plescavita aceea!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Se pare ca am "ajuns la zi" cu cititul dar la ce energi am, cred ca o sa imi raspund la propriile mesaje
Mai e putin si predau stafeta turei de la 3, stiu ca mai erau fete care se trezeau la ora aceea

Va pup,ma retrag si eu.
Citesc ceva (nu pe forum ).. poate adorm mai repede.

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Buna seara graviduze.. venim si noi cu o surpriza frumoasa.. astazi. de fapt pe ieri, sambata am aflat ca sexul noului mebru al familie nu va fi fetita ci baietel, deci echilibram balanta si schimbam culoarea caruciorului. O noapte frumoasa sa aveti.

Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
23+

Fratior dulce

Felicitari si pt puta

viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Fetelor eu am fost in curatenie a venit nasa sa il ajute pe iuby curatenie generala in 3 camere si eu sunt mai obosita ca toti aseara nu am dormit decat 1 ora si cred ca si in seara asta la fel ca am dormit 30 minute de la 22:30-23:00 deci cred ca o sa joc rummy online asta seara in alta ordine de idei m am trezit cu mainile foarte unflate si ma dor asa tare de mor:(

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Eu sunt pe baricade, desi sper totusi sa te odihnesti

Mi-e rau de somn, sunt ametita, dar ma dor soldurile. nu pot dormi de ele

viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd

Mergi la inceput