Stelute de iulie-august 2013 (76)
Raspunsuri - Pagina 5
Bobitza_85 spune:
Mony
iubita,adopta sfatul lui Doxy " cainii latra, ursul merge!"
Bobitza 20+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica Mda, ti-ai cam facut de cap Si eu am umblat toata ziua, dar de la 1 la 3 m-am intors acasa si am dormit , apoi am plecat iar viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd |
asa deci, nu sunt singurul huhurez
Bobitza 20+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui monicus Buna seara graviduze.. venim si noi cu o surpriza frumoasa.. astazi. de fapt pe ieri, sambata am aflat ca sexul noului mebru al familie nu va fi fetita ci baietel, deci echilibram balanta si schimbam culoarea caruciorului. O noapte frumoasa sa aveti. Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008) 23+ Fratior dulce |
felicitari draga mea! sa va traiasca!
mie mi se face rau daca imi zice una ca asta caci dupa acel "100% fetita", am umplut dulapul de haine roz, cu cirese, cu capsuni si hello Kitty
Bobitza 20+ Rebeca
monicus spune:
Bobitza_85Multumim frumos draga graviduta. Noi nu am cumparat nimic deocamdata... si de aceea nu ma supar, pentru ca la mine era mai important sa fie sanatos copilul decat sa ma supar, ca nu am de ce. Multumim Bunului Dumnezeu ca este bine. sambata am facut 4D si s-a vazut clar.. pana acum era doar asa teoretic far sa se vada ceva 100%... pentru ca am un jucaus in burtica si nu prea se lasa usor de fotografiat... pana acum... asa ca acum cunosc raspunsul 100% si stim acum ce putem cumpara. sanatosi sa fim.. ca de cumparata poti cumpara oricand.
Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
23+
Fratior dulce
amaliaro spune:
Fetelor eu am fost in curatenie a venit nasa sa il ajute pe iuby curatenie generala in 3 camere si eu sunt mai obosita ca toti aseara nu am dormit decat 1 ora si cred ca si in seara asta la fel ca am dormit 30 minute de la 22:30-23:00 deci cred ca o sa joc rummy online asta seara in alta ordine de idei m am trezit cu mainile foarte unflate si ma dor asa tare de mor:(
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Bobitza_85 spune:
Dana, nu vreau sa te dezamagesc, dar nu cred ca poti slabi pana pe 31 Aug pt ca avem treaba, trebuie sa alaptam, nu? iar asta presupune sa papi, nu sa tii dieta
Bobitza 20+ Rebeca
monicus spune:
Tot binele din lume teodora86
citat din mesajul lui Bobitza_85 teodora86 , frumoasa poveste! sa va traiasca surioara frumi! |
Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
23+
Fratior dulce
amaliaro spune:
monicus felicitari pt putzulica
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Bobitza_85 spune:
Happy, nu pooot sa cred! Nu ti-au placut hainutele de la targ? eu nu stiam ce sa mai iau....constransa de buget ca altfel
Bobitza 20+ Rebeca