Stelute de iulie-august 2013 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
Bobitza_85 spune:
da,Rodica,intr-adevar, nu am stare deloc ...sotul imi zice azi : " mai Bobitza poate trebuie sa ne mai linistim si noi cu alergatul asta ca acum esti gravi si trebuie sa stai in pat " nici chiar asa, dar nici ca azi, ma durea burtica pt ca apucasem si pe tocuri
Bobitza 20+ Rebeca
Delia_Rodica spune:
Mda, ti-ai cam facut de cap Si eu am umblat toata ziua, dar de la 1 la 3 m-am intors acasa si am dormit , apoi am plecat iar
viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd
monicus spune:
Buna seara graviduze.. venim si noi cu o surpriza frumoasa.. astazi. de fapt pe ieri, sambata am aflat ca sexul noului mebru al familie nu va fi fetita ci baietel, deci echilibram balanta si schimbam culoarea caruciorului. O noapte frumoasa sa aveti.
Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
23+
Fratior dulce
amaliaro spune:
bobitza rea o mancare si ca sa nu lesine Doxy am zis ca nu e buna ca e caca:)))
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Bobitza_85 spune:
Betty ce draguta esti...ai dreptate, dar cand noi (EU cel putin) o vedem pe Happy deducem ca suntem grase, cand tu ne auzi pe noi crezi ca suntem schimonosite si uite asa uitam sa ne bucuram de esential
Bobitza 20+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro bobitza rea o mancare si ca sa nu lesine Doxy am zis ca nu e buna ca e caca:))) amalia tsakoniati 26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . ahaaa, atunci vreau si eu "caca" |
Bobitza 20+ Rebeca