Stelute de iulie-august 2013 (76)
Raspunsuri - Pagina 20
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 Mi-e greata. M-am culcat la amiaza si m-am trezit cu o senzatie ciudata. Am mancat un iaurt cu paine prajita si acum mi-e greata. Nu inteleg de la ce Cand m-am culcat mancasem de 2 ore si nu imi era rau Sper ca nu e raceala 27+ viitoare mamica de Medeea |
nu este raceala si eu de vreo 2 zile am stare de greata incep hormoni iaras sa isi faca de cap si se micsoreaza si spatiul in cutia toracica si nu lasa stomacul sa digere
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
unidanad spune:
Intr-o zi mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine.
Aveam 2 ani si primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite.
Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa.
Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa.
Tata a i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"
Mama a asteptat si binenteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...):
"Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?"
26+ Patrick
Dana
Bobitza_85 spune:
Buna seara burticilor,
Amalia, ce m-ai speriat!!! Am ajuns acasa si am inceput sa citesc si am stat cu sufletul la gura pana ai zis ca esti ok.
Happy, este foarte frumoasa camera printesei Sa va bucurati de ea! Dar am o intrebare: tu o sa o treci in camera ei de la inceput ca am observat ca si patutul e pus tot acolo, sau e doar temporar in camera ei?
Am fost la ziua unei fetite...(am mai zis cine e dar parca am inceput sa ma feresc sa mai dau multe detalii de cand am vazut ce discrete sunt unele persoane de aici )
ma rog, acolo m-am revazut cu multe persoane pe care nu le mai intalnisem de mult si nu ma vazusera .
Toti s-au minunat de burtica mea ...ca e MAAARE, "poate prea mare pt 20 de sapt " de parca stiau ele care nu aveau copii cat trebuie sa fie !
(unele tanjesc sa aiba burta asa mare si nu pot...ma refer la pers de acolo)
Asa ca am venit acasa si m-am din toate partile sa imi amintesc ce clipe frumoase traiesc si ce norocoasa sunt.
Si bineinteles ca am postat pozele pe gmail sa nu fiu egoista, le impartasesc si cu voi, nu?
Va pup!
Bobitza 20+ Rebeca
amaliaro spune:
Bravo bobitza asa te vreau sa te doara la baschieti de lumea idioata
Ma duc sa fac capitol
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Bobitza_85 spune:
OMG, Dana, sper doar sa fie un banc...
Felicitari pt burtica! Foarte frumoasa!
Bobitza 20+ Rebeca
unidanad spune:
Bobitza f frumoasa burtica si nu e nici mare nici mica e exact asa cum trebuie
26+ Patrick
Dana
diana_popa27 spune:
Ama Amalia Am mai patit-o de cateva ori dar am dat vina pe prostiile pe carae le mancasem....dar acum un iaurt si paine prajita nu mi se pare o mancare dupa care ar rebui sa ma simt asa.
Cred ca aveti dreptat si e doar reflux
27+
viitoare mamica de Medeea
unidanad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 OMG, Dana, sper doar sa fie un banc... Felicitari pt burtica! Foarte frumoasa! Bobitza 20+ Rebeca |
Da este banc (sper si eu )
26+ Patrick
Dana