Stelute de iulie-august 2013 (76)
Raspunsuri - Pagina 2
teodora86 spune:
apa nu prea beau max 1 litru pe zi ,pai eu am 3 iezi daca nu ii culc nu mai apuc sa am timp si de mine in timpu sap ii culc de la 8 fiindca e scoala si dimineata la 7 se trezesc
teodora86 spune:
DELIA zici ca e posibil sa fie glicemia si de ce imi scade nu stii?imi afecteaza cu ceva sarcina?
unidanad spune:
Multumim de capitol
Si eu stiam cu ciocolata ca e glicemia scazuta. Mi-am facut baie si vad ca ma ia durerea de cap . Musafirii mai intarzie jum de ora . Eu nush ce vizite sunt astea la ore dastea . A inceput si vantu nu cred ca mai fac ei gratar ca eu sigur nu ies afara.
26+ Patrick
Dana
teodora86 spune:
da PAULA vineri am testu sper sa imi iasa bun ca aici doctorii iti scot bebele cu 3 sap inainte de termen daca faci diabet si pina nasti te cheama zilnic la control si eu nu am timp ca nu am cu cine sa las copii
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teodora86 DELIA zici ca e posibil sa fie glicemia si de ce imi scade nu stii?imi afecteaza cu ceva sarcina? |
Nu stiu sa-ti spun, dar stiu ca eu aveam problema asta si inainte de sarcina, desi beau apa si 3 l altadata. Bine, inainte aveau legatura cu menstruatia, acum o fi de la copil , dar nu mi-am prea batut capul. Dar daca incerci sa te resuscitezi cu suc de fructe, facut acasa, e macar mai ok decat ciocolata la prima ora, imi dau si eu cu parerea
viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Dana, asa zic si eu, ce musafiri sunt astia asa nocturni?
Am pus poze cu burtoiul, sa nu va speriati de fata mea speriata
Delia_Rodica spune:
Va rog sa observati si papucii de casa ai lui iubi, frumos aruncati langa mine
diana_popa27 spune:
Nu cred ca e vb de diabet daca e scazuta. Mie la analize mi-a iesit sub limita in primul trim (62) si apoi la limita (71) si Dr a zis ca e normal sa scada in sarcina. Eu rontaiam ciocolata amara cand aveam o stare amortita.
Daca e hipoglicemie nu poate fi vorba de diabet cred eu. Nu afecteaza cu nimic pt ca o poti ridica f usor ca si tensiunea... daca e subtensiune nu e problema.
27+
viitoare mamica de Medeea