Stelute de iulie-august 2013 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
olimp spune:
amalia daraga mea spune ceva...
ele aici sunt , eu iau acum doar ocazional no-spa simplu , dr mi-a spus ca no-spa simplu pot lua pana la 6/zi sau 3/zi de no-spa forte care e dublu ca si continut de substanta activa .
iau doar ocazional pentru ca nu ma doare burta si cred ca nici nu stiu prea bine sa depistez contractiile daca sunt , e drept ca iau si 4 magne b6/ zi si si ele ajuta la relaxarea uterului + utrogestanul care si el are accelasi efect. No-spa iau in general inainte sau dupa ce ma pregatesc sa merg la baie , sunt tot timpul constipata , nu parea am reusit sa scap de ea, si dupa sfortare ...ma doar burta cum ma chinui si atunci iau.
dar nu e nici o problema daca iei zilnic, nu fac rau la bebe.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
teodora86 spune:
de travaliu indus nu mai vreau sa aud cit traiesc mi -au indus travaliu fiindca aveam 42 sap si nu nasteam m-au chinuit 22 ore cu niste dureri de nedescris imi faceau niste injectii si durerile erau tot mai mari si in final inima la bebe a cedat si mau bagat in cezariana de urgenta,sa vedeti atunci spaima tipau toti ca nu mai bate inima la bebe si ca il pierdemsa ne fereasca BUNUL D-ZEU pe toate fetele de spaime din astea
amaliaro spune:
Oho bre nu va inpacientati am avut ceva dureri de burtica jos in partea stanga si dureri de mijoc si se lasa durerea pe picior in jos aveam burtica foarte tare am luat no spa 2x40 mg si vad ca a mai trecut m am speriat pt ca avem 6 luni si 3 saptamani daca se repeta il sun pe medic
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
happy multumesc , chear ca a meritat , nu am fost tare departe de casa , ma refer la km , prin imprejurimi , a mai plouat dar aerul tare de munte nu se conpara cu nimic , se simtea mirosul proaspat...a fost bine , chear daca fara a fost ff bine ...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
27 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Olimp merci mult...eu ajung la 3 no-spa forte/zi si 3 magne B6.
Teodora ce povestesti acolo mamico?!!!!! am citit dar sper sa uit ca am citit .
Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani
olimp spune:
amalia mi-ai dat emotii , bine ca te-ai linistit...
27 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Happy tare draguta camera bebelinei
Amalia bebeii si sa stea acolo la caldurica. Mai speriat si pe mn.
26+ Patrick
Dana
olimp spune:
teo doamne D-zeule , ma trec fiori cand ma gandesc la mesajul tau...uf bine ca s-a incheiat cu bine....
27 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
happy ce-mi place camera bebelinei ..alb , inocent...
27 + Ilinca
Ilinca
teodora86 spune:
ELE nu am vrut sa te sperii dar asta mi sa intimplat la al 2 bebe pe primu l-am nascut f usor in 9 ore de travaliu si pe al 3 la fel f usor in 9 ore de tavaliu experienta urita a fost cu al 2 bebe corpu meu nu a raspuns la travaliu indus