Stelute de iulie-august 2013 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
Ele spune:
Ama foarte draguta camera. Ma mir ca nu ai umplut-o cu roz.
sau accesoriile de acum urmeaza??
Dana eu mannanc de cate ori am nevoie si ceea ce imi cere organismul. Mananc din toate grupele alimentare, as vrea sa insist cu salatele dar daca nu simt nevoie nu ma indop cu forta. si inainte vomam daca era ceva nu imi placea dar eu inghiteam. Acum sunt si mai si.
Diana si eu sunt cu merele. Si la prima sarcina si acum. in mod normal nu le suport.
Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani
Ele spune:
mai completez..cam asa arata meniul meu pe o zi:
dimineata: sandwis cu sana
gustare: covrigi, mar, sau orice altceva marunt
pranz: mancare gatita de acasa
gustare: iarasi mar
cina: mancare gatita
V-am zis ca marea mea pb in sarcina asta a fost mancarea calda, gatita si proaspata. Deci atatea durri de pasa de la stat in picioare.
Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani
doxy spune:
Foarte dragut mobilierul! Pastrati si perdelele/canapeaua in camera fetei?
Nici eu nu eram fan roz, chiar uram sablonul ble-baieti, roz-fete. Dar acum nu stiu ce m-a apucat, sunt setata rau pe roz. Oricum n-o sa fac abuz, ca dupa aia mi se apleaca.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
doxy spune:
Facem si noi pizza, cu aluat facut in casa. E fain ca la acest fel de mancare eu doar toc ingredientele.
happy_ama spune:
Doxy, pt canapea am luat husa alba. Ea sigur ramane acolo. Perdelele...cred ca da. Ma gandeam sa iau niste material fucshia si vernil sa fac niste cordonele sa prind draperiile. Adica la perdelute oricum nu am vazut nimic sa imi placa ...iar alea de copii cu printese sau personaje de desene animate nu sunt pe gustul meu...
Happy Ama 25+ si Eva
doxy spune:
Sunt frumoase si perdelele care sunt acum, acum depinde cum asortezi totul. In poze pare sa fie o culoare care ar merge cu roz/gri deschis/alb.
Jaluzelele romane nu-ti plac?
happy_ama spune:
Perdelele sunt alb perlat cu negru si draperiile gri. Si eu zic ca merg pt ca sunt neutre. Culorile le dau numai din pernite, tablouase...vreau sa fac fluturasi de-aia de prins pe perete dar cand o sa stau acasa
Sunt ok cele romane. Am contemplat varianta. Numai ca ramane caloriferul la vedere...
Happy Ama 25+ si Eva
doxy spune:
M-am referit la draperii de fapt. Perdelele nu se vad bine in poza...