Piersicute de iulie august (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ola

Noi suntem in vacanta la bunici
Ieri am fost pe malul marii a fost cald si bine

Bb a plans ieri daca nu il tineam in brate dar pana seara s-a linistit, azi a tras o tura de somn in curte

Ioana eu le-am dat peritol baietilor pt somn nu pt pofta de mancare
Acum nu as mai folosi...

Iuli eu as merge la dr cu el, a mai scazut in greutate?

Ali eu nu am mai cumparat dulciuri sau sucuri iar ce primesc le dosesc a doua zi

Daca nu vad nu cer asta e, nu mancam nici noi

Antonia bine ai venit

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzias spune:

Salutare fetelor.
Iuli,eu in general sunt mai panicoasa si am o teama de deshidratare.Cred ca as cere inca o parere mai ales ca nu-si revine.
Imi pare asa rau sa aud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

iuli, si eu am o obsesie cu deshidratarea. eu m-as duce cu bebe la un medic de medicina de urgenta, ca ei au experienta multa si variata (sunt sigura ca si astia lucreaza la privat).
sanatate multa lui mihaita si sotului, iar tie, multa putere.
nu o sa mai pot intra cateva zile, dar ma gandesc la voi
lore, lasa peritolul - are niste efecte secundare f nasoale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drusu spune:

IIuli, imi pare tare rau ca Mihaita nu e bine. Acum e constipat? Poate e o reactie normala constipatia dupa tratamentul antidiareic. Ecografia de maine poate va lamureste in legatura cu refluxul. Noi le-am dat gemenilor Nexium, foarte greu il luau, dar mi-a fost frica de eroziunea esofagului, vomau mult, plangeau, nu luau in greutate,de atunci nu mananca laptele decat dupa ce adorm. Sanatate multa!

Si eu stiam ca urzicile se dau dupa 1 an, dar am sa incerc saptamana viitoare.

LML Ecaterinei pentru ieri!

Ali, trebuie sa-i puna dintisori provizorii lui Rafi? Credeam ca doar i-au scos pe cei cariati, dar nu stiam cati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drusu spune:

Balanta, mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare fetele. Am o lene de zile mari. Nu am facut nimic toata ziua. Am stat doar in pat. Nectarel vine maine dimineata din voiaj. Am vazut ca soacra i- a dat stevie. Ieri, am fost dupa rochia de cununie. Am gasit-o. Maine ma duc sa o cumpar. Iiuli, eu m-as mai duce la un medic. Imi pare rau ca nu sunteti bine. Balanta, dar unde plecati? Leti, te-ai hotarat daca pleci sau nu? Ce bine e sa lancezesti. Bine, ca am gatit ieri. Va las si ma bag la Tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Lore. multumesc de rapsuns.
Iuli, sanatate multa si sotului si micutului. De teama deshidratarii poate are fi bine sa il vada un medic. Sa ne ti la curent. Ne gandim la tine.
Balanta, si noi o sa ne gandim la voi. Nu ne-ai spus unde "dispari" sau nu am prins eu. Oricum, sper sa nu fi plecata cu probleme.
Ile, vacanta frumoasa.
Noi cum am fost in concediu in februarie nu stiu daca mai prindem vreunul pe vara. Cand are sotul concediu o sa mergem putin la socrii probabil.
Ada, sa ne pui poze cu rochia. La purtator.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorenaflore

Ina, ce parere ai de administrarea Peritolului la bebelusi fara pofta de mancare?

Mamica Oanei Maria (27 iulie 2012)
FIV1 - Budapesta Peter Kovacs

LORE eu nu i as da... eu tot cred ca ar tb sa o vada un gastroenterolog pediatru...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilenutza

Ola

Noi suntem in vacanta la bunici
Ieri am fost pe malul marii a fost cald si bine

Bb a plans ieri daca nu il tineam in brate dar pana seara s-a linistit, azi a tras o tura de somn in curte

Ioana eu le-am dat peritol baietilor pt somn nu pt pofta de mancare
Acum nu as mai folosi...

Iuli eu as merge la dr cu el, a mai scazut in greutate?

Ali eu nu am mai cumparat dulciuri sau sucuri iar ce primesc le dosesc a doua zi

Daca nu vad nu cer asta e, nu mancam nici noi

Antonia bine ai venit

Revin

Ile , mami de V , A si I ,

ILE frumos la mare! ai tradat Bucurestiul...

Mergi la inceput

BALANTA succes!!!

Mergi la inceput