Stelute de iulie-august 2013 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
Monirina spune:
neataaa!!!se anunta o zi frumoasa la noi, cred ca vom iesi cu bici in parc, eu pe jos binenteles :)
diana, tu n-ai voie natural?
intru la poze sa va mai admir :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 19+
happy_ama spune:
Neata, burtici!
Amalia, pozele cu burtica sunt alea 2 de la sfarsitul albumului?
Graphi, Diana, eu am capitulat aseara
Olimp, meriti si tu un starbucks pt statul la serviciu
Bobitza, si eu ma duc azi la targ! De-abia astept!
O zi minunata va doresc!
Happy Ama 25+ si Eva
unidanad spune:
Neata fetele
Ce faceti cum va simtiti?? Pe mine ma cam doare spatele in rest totul bine. Nu mai vine primavara odata . Iar bate vantu si intra soarele in nori mai iese un pic cred ca doar asa sa imi faca in ciuda.
25+ Patrick
Dana
olimp spune:
happy cand ies ata la starbuck ma duc
dana vad ca primavara asta se cam lasa asteptata ca fata mare la maritat , la Cluj e innorat tare si cerd ca nu va trece mult si va ploua asa se prezinta la noi prognoza meteo
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
Maeve spune:
Buna dimineata
La noi e soare, cred ca se incalzeste vremea si o sa ma uit cu jind la role si bicicleta
Diana eu am facut epidurala, dar abia cand am ajuns la dilatatie 4 -eu m-am dilatat f greu si eram deja terminata cand mi-au facut-o dar pe mine m-a ajutat cu dilatatia si in 2h eram deja aproape de 10. Am avut o anestezista f buna si eu i-am cerut sa imi bage putin ca sa pot coopera la impins ca sa nu ma taie si asa s-a intamplat. Parerea mea este ca mai bine te chinui putin inainte ca te recuperezi rapid dupa. Dar daca tu vrei sa mergi pe cezariana nu te poate opri nimeni insa nu mai asculta povesti horror, ca sunt si de-o parte si de alta :)
unidanad spune:
Olimp aici nu vad semne de ploaie dar orice e posibil. Eu oricum deja mi-am bagat cizmele in pod. Nici ca le mai iau gata . Ce chef am sa ies si eu cu rolele .
26+ Patrick
Dana
olimp spune:
si eu toata iarna am tanjit sa merg la patinuar dar mi-a sarit randul anul acesta...la iarna daca ma lasa pitica
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
27 + Ilinca
Ilinca
bubulina2401 spune:
Neata fetelor! si eu merg azi la targ...abia astept sa vad ce mai e...poate de data asta cumpar mai multe...ca doar am mai crescut de dataa trecuta .
Sa avem un week-end bun...
Eu aseara n-am dormit prea bine, am inceput sa am carcei la gamba cand ma intind in timpul noptii..si e cam dureros.Acum mi-a dat sa iau Tardyferon si magneB6 2/zi, dar iau o zi Femibion si o zi fierul cu magneziu.
24+ de
olimp spune:
bubu , bobita sa ne spuneti si noua ce ati vazut interesant...si spor la cumparaturi ..
27 + Ilinca
Ilinca