Stelute de iulie-august 2013 (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Diana, daca ai gasit ceva ce functioneaza, mai greu sau mai usor, e bine oricum. Eu pana acum stiu ca daca nu dorm (si clar o sa stau treaza destul), mananc numai carnita si legume...ma subtiez instant. Sa vedem dupa bebe....dar stiu ca mai am o sansa cu acest Dukan, care e un regim lung, in etape, pana iti faci un stil de viata. Pastile...sunt total impotriva lor!

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Teodora DR meu nu e prea incantat de ideea de epidurala. Cred ca nu e incantat de anestezista de la matern de aici (cel putin mie asa mi s-a parut) si ultima data a zis ca ar prefera fara ca el nu prea e de acord cu ea ca daca anestezistul nu e bun gravida isi pierde senzatia de scremut complet.
De-asta m-am iritat ca tare as vrea sa incerc si ma simt descurajata. Pana la urma nici la cezariana nu scap de anestezist si daca nu e bun....

26+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Elfule unde esti? da un semn sa stim ca esti bine

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

Diana aici ne da epidurala la cerere dar dupa ce ne-am deschis 3 cm si la urma cin dilatatia e maxima nu ne mai pune ser ca sa simtim sa impingem cind trebuie si in caz de complicatii daca intru in cezariana de urgenta imi pune un alt ser mai puternic nu imi da o alta injectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Am adaugat si eu poze proaspete de ieri, inclusiv cu burtica iubita

Paula, ai o burtica foarte frumoasa!
Olimp, nu mai zic, arati asa cum arat eu la 1,52 inaltime cu 62 kg (7 luate). nu mai zic de faptul ca eu sunt in urma ta cu cateva sapt. esti bine proportionata la inaltime.
Ama, fara cuvinte ... ah..si frumoase achizitii
Diana, nu-ti mai face griji, asa suntem noi mai critice cu propria persoana. Arati bine si dupa nastere va trebui sa ne preocupe silueta, pana atunci..cu masura

eu o sa ma dau de-a dura pana la nastere

Elfisor... te asteptam la apel

22 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

vorba ta Diana ori epidurala ori cezariana tot ai nevoie de anestezie,eu iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Teodora O sa ma gandesc exact ce vreau ca sa stiu ce o sa cer. Sa aflu cum sta treaba cu epidurala pe aici. Sunteti multe fete care ati nascut normal , mai ales cele care sunteti in afara tarii si asta imi da si mie curaj.
Ama Graphi azi asta a fost subiectul zilei pt mine dar promit sa ma controlez . O sa fac dupa sport pana imi ies ochii din cap si gata daca o sa ma deranjeze atat de mult.
Mi-a zis Dr sa incerc sa iau in trimestrul 3 o pastila de elevit la 2-3 zile daca pot . Voi luati toate vitamine sau mai sunt si care nu iau . Eu nu sunt sigura ca o sa pot si sa nu ma simt vinovata daca nu e cazul
Adriana Elf pe unde sunteti ?

26+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

eu iau Natalvit 1/zi si Tardyferon 1/zi

22 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Hello, am revenit din oras pe la 00:00 si acum ma bag la nani. Nu am apucat sa vad pozele pt ca sunt pe tel ., dar maine intru sigu

Maine ma trez de dimi sa merg la dr pt a-i lasa actele de con med si apoi merg la targul de bebe. Revin cu feedback

Va pup, NB!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

neata eu sparg gheata de buna dimineata

va invit pe voi , eu nu am voie , tare as bea dar ce sa fac cu cofeina , dar nu ma las ma duc la starbuck si-mi iau decofeinizata macar sa-mi potolesc pofta....

eu pe baricade pana la 12....
am dormit destul de rau , asa de greu ma intorc in pat ca un casalot esuat , crde ca trebuie sa vorbesc cu patronii sa-mi imprumute o macara ( lucrez la firma de constructii ) sa ma intoarca de pe o parte pe alta

graphy, happy , diana

bobitule pasaroi de noapte ce esti ...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput