Stelute de iulie-august 2013 (75)
Raspunsuri - Pagina 5
diana_popa27 spune:
Ama ce garderoba pregatesti tu acolo pt printesa. De mamica nu mai zic nimic ca sti deja ca suntem toate cu nervii la pamant cand vedem poze cu tine(in sensul bun)
Pe mine incepe sa ma bata gandul sa imi pregatesc incet incet bagajul pt maternitate ca de maine intru oficial in timestrul 3 (cred) si ati tot vb zilele astea de nastere.
26+
viitoare mamica de Medeea
Delia_Rodica spune:
ma retrag si eu , ca mi-a venit barbatul. NB
viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd
diana_popa27 spune:
delia esti tare draguta dar toata lumea imi zice ca acolo am pus de sot pana la prieteni si necunoscuti Si nu te gandi ca nu incerc sa il camuflez.
Dupa cum ziceam fund si pulpe am si cand sunt sub 50 de kg . Acolo se pun toate kg vreau nu vreau. Nu ma mai plang ca nu am ce sa fac. Ma bucur ca bubulina mea e bine ..sunt curioasa de la fetele cu experienta daca dupa nastere raman cu curul atat sau se mai duc si de acolo kg. Sa fiti sincere fetele ca sa fiu pregatita psihic pt ce ma asteapta
26+
happy_ama spune:
Diana, tu poti sa pregatesti dar stii ca nu ai voie sa il folosesti pana la min 38 de saptamani, da?! Pai ce facem aici??
Happy Ama 25+ si Eva
happy_ama spune:
Diana, fetelor, exista dieta Dukan, orice se poate. Am cel putin 5 persoane care s-au chinuit in zeci de feluri sa slabeasca si nu au putut si acum au dat cu zecile de kg jos. 2 dintre ele au cate un bebe la activ, 1 chiar 2.... Vom reusi si noi sa fim din nou!
Happy Ama 25+ si Eva
diana_popa27 spune:
Ama nu planuiesc sa folosesc nimic pana la min 38 sa traiti! Ma gandeam numai sa fiu pregatita ca s-a discutat de nastere prematura si eu nu ma nici o batista pt micutza. Am patutz si caditza si cam atat Azi nu stiu de ce mi-a dat senzatia medicul ca ar fi mai simplu cu cezariana. Nu stiu daca pt el sau pt mine dar nu m-am simtit incurajata sa nasc natural Si era iar o mamica cu povesti horror de la nasterea naturala la coada la DR. Cand am iesit el mi-a zis sa ma decid exact ce vreau
26+
paula_m spune:
Vai, am lipsit 3 ore, si citesc 1/2h dupa voi.
Suntem o adunatura de nevorbite
Eu nu i-am facut ROR-ul lui Raul, si asa intentionez si la asta micu, dar restul vaccinurilor le consider necesare.
Ce fete frumoase am vazut in poze.
La noi nu merge tv, decat cam o ora pe zi, si atunci desene. Urasc tot de tine ne Mickey Mouse, si Nemo, etc. In rest eu ascult stirile pe masina, de aceea zic ca alea 2 ore de sofat sunt orele mele de liniste si seara, ma uit la 1, 2 seriale. Si incerc sa citesc, la masa, pe wc si cand ma lasa Raul. Cam asta e programul meu artistic.
Va las , ca l-a apucat miscariel pe asta micu si tb sa ma intind, ca altfel imi iese prin piele.
Va pup, noapte buna
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
diana_popa27 spune:
Ama eu nu tin diete. Am incercat si am avut numai de suferit si am renuntat de mult la ele indiferent de cat de miraculoase sunt . Eu am citit cartea Mihaelei Bilic si am bagat la greu sport..apoi de 3 ori pe sapt aerobic pt intretinere si am dat jos cat sa imi convina mie. De la dieta am facut anemie ultima data si am ramas cu niste vergeturi de toata frumusetea pe fund pt -5 kg si nu as mai face asta nici batuta ca nu imi dau sanatatea pt nici macar un kg in minus.
Pastile de slabit am experienta si cu ele. Cand m-am lasat de fumat aveam o pofta de mancare de speriat ..am pus 4 kg in prima luna. Am cerut de la o farmacista ceva sa imi scada pofta de mancare ac nu era de bine si d-na respectiva mi-a dat pastile de slabit pe baza de plante. Dupa 2 sau 3 pastile am ajuns la urgente cu gastrita hemoragica (vomitam sange).
Chiar nu vreau sa par obsedata de imaginea mea...chiar nu sunt doar ca nu am experiente placute cu slabitul. La mine pt 4-5 kg in plus e nevoie de munca si suferinta
26+
happy_ama spune:
Diana, nu trebuie sa te iei dupa povesti de bine/de rau ale altora. Difera mult de la o sarcina la alta, d-apoi de la o femeie la alta. Trebuie sa pui in balanta cateva puncte pro si contra pt fiecare varianta si vezi ce ti se pare tie ok. Cum o sa fie exact nu poti sa prevezi
Paula, nb!
Happy Ama 25+ si Eva
teodora86 spune:
buna seara fetele care optati pentru nastere naturala eu va recomand epidurala pur si simplu va ia durerea eu am luat-o la 2 nasteri si nu am avut nici o problema