Stelute de iulie-august 2013 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Diana eu nu inteleg de ce toata lumea spune daca esti in sapt 26 de ex ai intrat in sapt 27 . pey cum daca abea am intrat in 26?? tare ciudat

26+ Patrick
Dana

pai daca tu esti 26 + inseamna ca esti in saptamana 27! ai 26 de saptamani implinite si ai inceput saptamana 27. e o chestie de exprimare :)

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Graphi m-am indragostit de pozele tale.Radiezi!!!!!!!
uf, eu ma acresc in sarcina..si cand va vad pe voi....

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Salut fluturicilor!

Dana cand ai 26+ inseamna ca ai 26 de saptamani batute pe muchie, adica implinite si intri in saptamana 27, tu acum esti in saptamana 27, asa cum la inceput pana ai implinit o saptamana erai in saptamana 1 intelegi? Doar nu o sa spui ca esti in saptamana 0 . Saptamana 27 este perioada de cand ai implinit 26 saptamani pana implinesti 27.

25+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Ele exact asta faceam citeam la sarcina pe saptamani la 27 si 28 de sapt sa vad ce zic aia .
ACum rememorez ce am vb cu medicul si va bazai cu intrebarile. Mie nu mi-a zis nimic de glicemie si de testul ala.
Cu vitaminele v-am pus intrebarea aseara .. va mai sacai eu pe parcursul saptamanii..si inca una si gata. Cele care aveti RH negativ v-a pus sa repetati ? Ca imi scrie aici la "sarcina pe saptamani": "Daca ati fost descoperita cu Rh negativ, veti fi verificata pentru anticorpi anti RH si s-ar putea sa fie nevoie sa primiti un vaccin anti D care va fi repetat in a 36 saptamana pentru a combate aceasta incompatibilitate." sau asta e valabil numai daca ai anticorpi. Dar pt asta ar trebui sa imi repet iar analiza de anticorpi RH sa vad . Poate nu si-a dat el seama sa imi zica.

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Amalia draga, ce ai atasat tu acolo! Vrei sa lesin.
Ele si eu sunt acra, bine eu sunt o ciufuta de felul meu, mereu am ce comenta, nimic nu-mi convine, toti si totul ma irita. Dar in sarcina am atins apogeul. Chiar ieri ma gandeam ca toata ziua m-am ratoit la toti.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Am inteles multumesc deci sapt viitoare cand fac 27 sapt intru in trim 3 .

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Si eu stiu ca sapt 28 e dupa ce ai implinit 27 de-aia m-a surprins medicul ca insista sa iau calciu de la 28 de saptamani (implinite)

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

In mod normal, la rigoare, eu zic ca trimestru trei incepe de la fix 27 saptamani implinite, pentru ca daca numeri inapoi saptamanile de la 40, 3 luni ar fi 13 saptamani adica: 3X4 saptamani = 12 saptamani plus cate 2 zile pentru aprilie si iunie (28+2=30 zile)si 3 pentru mai (28+3=31 zile) care inseamna inca o saptamana deci 12+1 =13 care scazute din 40 vin fix 27 saptamani implinite pentru inceputul trimestrului 3.

25+

bebitza

Mergi la inceput

Betty eu zic ca daca ne punem toate de acord putem sa intram liniste in timestrul III de la 27 de sapt implinite! Eu asa m-am pregatit psihic toata sapt...sambata asta sa intru in trimestrul III

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Amalia draga, ce ai atasat tu acolo! Vrei sa lesin.
Ele si eu sunt acra, bine eu sunt o ciufuta de felul meu, mereu am ce comenta, nimic nu-mi convine, toti si totul ma irita. Dar in sarcina am atins apogeul. Chiar ieri ma gandeam ca toata ziua m-am ratoit la toti.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Nu e bun e caca

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput