Stelute de iulie-august 2013 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Delia, Olimp, Ama , Graphi si Teo cucuvelel mele. Lipsea Bobitza ca si ea e pasare de noapte.
Monirina pana acum nu exista absolut nici un motiv pt care nu as putea incerca natural Doar ca mi s-a parut ca medicul nu ma incurajeaza f tare in directia asta si sunt dezamagita. E si vina mea ca intreb de dureri de fiecare data cu ochii cat cepele
Maeve Ma bucura mult povestile "de succes" cu nasterea naturala ca am impresia ca as putea sa trec si eu prin asta.
E adevarat ca sunt o mare mare lasa cand vine vorba de durere si nu ma indoiec ca se citeste pe fata mea. Poate ii e frica doctorului ca cedez psihic pe masa de la dureri si nu mai cooperez .. nu stiu de ce nu m-ar incuraja.
fete de incurajari cu kg ...o sa treaca . Azi nu imi mai pasa de kg in plus. Ele Doxy Paula vb dupa sarcina cu lacrimi in ochi de sala de sport
Doxy eu m-am ghidat dupa cantitati la mancare dupa cartea ei pe mine m-a ajutat ca poti papa orice in cantitati rezonabile. E drept ca e si singura carte depre manacarica pe care am citit-o . Am mai luat-o in mana pe aia cu dieta grupelor sanguine dar am inchis-o repede ca interzicea la grupa mea graul si porumbul. Nu se poate sa iei spaghetele asa usor de la gura omului!
Graphi ce fumoasa esti cu burtica! Imi faci pofta de poze "cu zambetul pe buze"

Edit: Daca am implinit 27 de sapt inseamna ca am trecut in trimestrul III sau mai am de parcurs sapt asta?

27+ viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Diana multe saptamani inainte . Si eu am facut 26 si tare curioasa sunt daca la 27 intram in trim 3 sau la 28? La 27 ma duc si eu la doc abia astept sa imi vad baiatul
Si eu as vrea epidurala acum trebuie sa incep sa discut cu doc de nastere ca pana acum nu am deschis sub.

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paula daca iti place cum arata iti spun cum se face atasez poza la mesaj

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Dana la 28 totusi . Vad ca scrie pe prima pagina ca luna a 7-a incepe cu sapt 28 si medicum mi-a zis sa incep sa iau calciu de sapt viitoare cand intru in timestrul III. Speram ca abereaza el ca eu de azi ma consideram in timestrul III. Nu mai am rabdare
Chiar sunt curioasa ce iti zice si tie medicul de epidurala si nastere naturala.
Fetele din UK am citit un articol cum ca de acum o sa se permita si la voi cezariana la cerere pe cine intereseaza. Banuiesc ca sunteti puse si voi la curent cu stirile de acolo dar o zic si eu pt orice eventualitate

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Hmmm ma uitam la sarcina pe saptamani cik dupa 23 sapt cresterea in greutate devine mai accelerata 200g pe saptamana da de unde 1 kg nu le mai place

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu fac acum un piure, sotul a luat de la lidl niste chiftelute semipreparate, nici nu vreau sa ma gandesc cat de sanatoase sunt . Dar sunt gusoase si nu mancam des. Asta pentru ca nu aveam nimic gatit si trebuia sa fie repede. Diseara mergem la petrecere.
Maine tre sa fac ciorba, vreau o scarita de porc si cred ca o fac cu orez, ca o mananca Rares bine. Noi la pranz mancam doar ciorba, niciodata nu pun 2 feluri. La cina mai vad...

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Diana, eu stiu ca cum am incheiat o saptamana, adica 27 maine la mine, intram in saptamana 28 ..deci trimestrul 3.
eu sunt cu stresul din fiecare sambata curatenia+mancarea. Ma misc, iarasi ma asez, ma incomodeaza burta si respir ca un elefant.

Paula eu cred ca fac paste cu sunca, cu pliculet maggie.

Oxana cam ce imi insiri tu acolo suna foarte cunoscut pt contractii. probabil asta e riscul cand mai ai un copil si obligatii. Stiu ca la prima sarcina asa relaxata stateam tolanita. Acum nu mi-e indeamna sa faca altii si eu sa stau in pat. Ma ridic si fac si eu cate ceva ca arrrd.

Am stresul mutatului de haine , de dus cele groase la etaj. le-a dus sotul dar nu vreau sa ma gandesc ce e in dresing.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Diana eu nu inteleg de ce toata lumea spune daca esti in sapt 26 de ex ai intrat in sapt 27 . pey cum daca abea am intrat in 26?? tare ciudat

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

paula spre surprinderea mea am gasit si eu ceva la mine care sa nu ma doara picioarele ...cu toti sacii mei de carofi , adevarul este ca nu m-am gandit ca ar trebui sa ma doara , urc 3 etaje fara probleme de picoare dar lasa ca compeneaza corasonul ...sti vorba aia fiecare cu ce-l doare...

fetelor eu va pup , sotul ma scoate la o plimabre de weekend , pana maine la amiaza ,mergem la o cabana sa me relaxez la aer chear daca ploua sa schimb peisajul cat mai pot calaotorii..si nu o sa am net .

ne auzim pe maine seara

sa abeti un WE mininat

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Pai 27+ nu inseamna ca suntem in sapt. 28? Eu asa stiu...
Deci teoretic suntem in trimestrul trei. Daca si fata va fi grabita ca Rares si vine la 38 sapt si 3 zile, practic mai am vreo doua luni jumate pana la nastere, ceea ce e mai putin chiar, decat un trimestru.
Ce grabite suntem!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput