Stelute de iulie-august 2013 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
graphistar spune:
va dragelor!
m-am trezit la 10.30 cu un soare orbitor la geam. am iesit in curte in pijamale - parca nu-mi venea sa cred ce senin si cald este, dupa atata ploaie si frig!
o zi cu soare sa aveti, daca nu pe cer, atunci in suflet!
22 + Alexandru
Laura
olimp spune:
ele
sa-ti fie de bine , dormi si odihneste-te daca poti ...si pentru noi , si eu merg o data pe noapte la baie , evitand sa beau multe lichide seara de pa la ora 20 , altfel cred ca as dormii pe WC
eu am domit mai greu ca ma tot trezesc la intorsul in pat , ma trage burta in toate directiile..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
garphy ia fa bine si trimite caldura si soare si la cluj
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
27 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Scriu aici ca e la subiect, dar nu se adreseaza neaparat lui Maeve...
La mine a fost cam asa: s-a rupt apa la 12 noaptea, am plecat la spital ma monitorizau mereu pe mine si inima lui bebe, la 7 dimi cand a venit dr. meu, eram dilatata abia 4. M-am mai plimbat dar degeaba asa ca mi-au pus occitocina (sper ca am scris corect). Am inceput sa ma dilat au inceput si durerele nasoale (am citit ca de la occitocina contractiile sunt mult mai dureroase). Oricum era al naibii de dureros dar suportabil, chiar se poate indura si fara epidurala. PROBLEMA mea a fost ca: nu iesea bebe desi aveam dilatatie maxima 10, de ceva timp. In cazul meu nu m-ar fi ajutat epidurala, chiar mi-ar fi ingreunat situatia. Eu trebuia sa imping si nu puteam din cauza epuizarii, noroc ca dr. imi e prieten de familie ca altul ar fi bagat demult forcepsul. Calvarul a durat de la ora 10 cand mi-au pus occitocina pana la 13.50 cand am nascut. Daca bebe iesea din prima cand ma dilatasem maxim, puteam sa ma laud cu o nastere usoara.
Citat: |
citat din mesajul lui Maeve Buna dimineata La noi e soare, cred ca se incalzeste vremea si o sa ma uit cu jind la role si bicicleta Diana eu am facut epidurala, dar abia cand am ajuns la dilatatie 4 -eu m-am dilatat f greu si eram deja terminata cand mi-au facut-o dar pe mine m-a ajutat cu dilatatia si in 2h eram deja aproape de 10. Am avut o anestezista f buna si eu i-am cerut sa imi bage putin ca sa pot coopera la impins ca sa nu ma taie si asa s-a intamplat. Parerea mea este ca mai bine te chinui putin inainte ca te recuperezi rapid dupa. Dar daca tu vrei sa mergi pe cezariana nu te poate opri nimeni insa nu mai asculta povesti horror, ca sunt si de-o parte si de alta :) DPN 27 iul '13 Mami de A (15.07.2007) |
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
graphistar spune:
te , Oxy! bluza pare gri, insa are tonuri de turcoaz si albastru inchis. si mie imi place in mod deosebit.
Olimp, mi-ar placea sa pot s-o fac, dar in schimb trimit o imbratisare calda
22 + Alexandru
Laura
olimp spune:
graphy
ma tot uit la ceas sa se faca o data 12 sa plec acasa...
27 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Am trecut pe tableta!
Ele, ce fain! Eu in schimb am avut o noapte grea, m a durut burta si am avut contractii, le simteam clar si erau dureroase, cam ca la ciclu. Am luat un nospa si apoi am adormit. Nu stiu de la ce sa fi fost. Ieri am stat toata ziua pe scaun la birou apoi am fost la manichiura si am stat intr o pozitie nu chiar comda vreo ora jumate. Apoi m am plimbat prin mall sa iau cadou dupa sfatul Oanei ca nu e frmos sa te duci cu bani la ziua de nastere a unei fetite, am luat o rochita superba blemarin cu buline crem si un bolero crem :). Apoi am ajns acasa unde am bucatarit, mamaliguta cu o mancarica din piept de pui cu ciuperci si smantana. Deabia pe la 20 m am intins un pic. Ma gandesc ca de aici mi se trage si noaptea zbuciumata.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
olimp spune:
oxy asa este toata ziua te-ai agitat e normal sa oboseti , si se pare ca in consecinta te-a durut burtica...ai grija cu oboseala , si pe mine mai nou ma tremina statul si gatitul...seara sunt farnta
27 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
ma pregatesc sa plec
27 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Am ajuns si eu acasa de la cursuri!! Parca daca ma trezesc sambata de dimineata, altfel trece ziua!
Iarasi va bat la cap cu mancarea!! Ce ati mai gatit?
Olimp, jur ca nu inteleg cum nu te dor picioarele...eu dupa 2 etaje urcate sau plimbari mai lungi- in ritm alert , intr-adevar, efectiv simt cum ma lasa genunchii. Cred ca organismul meu nu e obisnuit sa care atata greutate. E ca si cum l-as duce pe Raul in brate, la fel de obositor. Sunt totusi 13 kg in plus.
Eu daca as naste natural, as refuza sa scot copilul fara epidurala
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2