Stelute de iulie-august 2013(74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

elfule pe unde umblii ?

fetele care ati avut cezariana ? dupa nastere prin cezariana se curata si lohiile sau ele raman se manifesta ca la o sarcina normala dupa ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Controversele sunt de cand s-a aflat ca ar expira acest vaccin in septembrie,si apoi vor inventa alt vaccin.
Schema acestui vaccin,din cate am inteles,era sa se faca la 4 ani si la 9 ani.
N-am inteles mai nimic din tot scandalul asta,decat ca nu vor mai respecta schema de vaccinare si probabil se vor face experimente pe copii cu noul vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Ca idee, nu exista vaccinuri obligatorii, toate sunt optionale conform legii si nimeni nu are dreptul sa te oblige sa iti vaccinezi copilul daca nu doresti. Cei din maternitate care vaccineaza nou nascutii fara a cere consimtamantul parintilor nu respecta legea si pot fi dati in judecata. Parintii trebuie informati despre vaccinuri ca ei sa-si poata da permisiunea de a le fi copiii vaccinati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Citat:
citat din mesajul lui iul.aug2013

Controversele sunt de cand s-a aflat ca ar expira acest vaccin in septembrie,si apoi vor inventa alt vaccin.
Schema acestui vaccin,din cate am inteles,era sa se faca la 4 ani si la 9 ani.
N-am inteles mai nimic din tot scandalul asta,decat ca nu vor mai respecta schema de vaccinare si probabil se vor face experimente pe copii cu noul vaccin.

Pai acum 2 ani iar s-a schimbat schema de vaccinare, nu stiam pt ca nu m-a mai interesat ca iar s-a schimbat.

Stefania 26+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput