Stelute de iulie-august 2013(74)
Raspunsuri - Pagina 20
Mony08 spune:
Paula te tin eu minte,mananci pizza fara noi [:-D]
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 26+
puiut
Mony08 spune:
Nu cred.....si Bobitza s-a dus la pizza
Mai fetele chiar asa.......
puiut
diana_popa27 spune:
Olimp am plecat la Dr dupa ce am vb cu voi de dimineata si am ajuns acasa cand v-am scris nu am avut cand sa fac poza. Ai pus f bine ! f f proportionat si frumos!. SEXY MAMA
Acum ma uit daca se vede fundul in vreo poza pe care o am dar dupa cum ziceam " ma trag" in poze numai de la un anumit nivel in sus de o vreme. La inceput aveam poze si intreaga. Imi fac curaj maine si fac poze intreaga
26+
viitoare mamica de Medeea
olimp spune:
multumesc diana am pus peste tot ..cam multisor dar asta este...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
mstefania spune:
M-am tot gandit, sa scriu, sa nu scriu?! S-au discutat asa de multe incat le-am pierdut sirul.
DIVORT- clar e din cauza hormonilor jucausi:)
Kg in plus-nu vreau sa ma gandesc cum va fi dupa ce nasc, dupa nastere am slabit, am ajuns la greutatea initiala, apoi am alaptat si m-am ingrasat in cei 2 ani cat am stat acasa, apoi dieta si acum am luat-o de la capata, dar Doamne ajuta sa ajungem la capat cu bine si apoi vom relua discutiile despre kg ramase in plus :))).
Stefania 25+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)
Mony08 spune:
Stefania ce mult imi place scaunul si masuta,cred ca ai dat o groaza de bani pe ele,dar sunt f frumoase.
puiut
Mony08 spune:
Hai ca fac capitol nou.....ca toata lumea a plecat la pizza
puiut
mstefania spune:
Moni, dar ce are vaccinul de 4 ani? eu i l-am facut acum 1 an si 6 luni, oare ce controverse sunt? sincer nu imi amintesc decat despre cel de la 1 an (ROR- cum ca ar da autism, ) dar nu e nimic confirmat sau nu stiu eu.
Apropo de vaccinuri, am inscris-o pe Teodora in clasa pregatitoare la scoala, a trecut evaluarea psihologica pt ca nu facea 6 ani pana in 31 august si atat la dosarul pt evaluare cat si pt scoala mi-au cerut o adeverinta de la medicul de fam cum ca nu e in evidenta cu boli si sa fie trecute toate vaccinarile care i s-au facut.
Eu i-am facut vaccinuri obligatorii si gratuite de la stat, doar unul contra cost, afost optiunea mea.
Stefania 25+
doxy spune:
Mony, am auzit multe pareri si pro si contra... Orcum eu sunt genul care nu sapa si nici nu vreau sa ma stresez aiurea, daca zice dr. ca trebuie I'll fac, daca nu nu. Am incredere in drta mea. Mi a zis ca nu sunt vaccinuri pentru 4 ani, am intrebat daca sa l cumparam si o zis ca nu e cazul ca o sa facem la 6 ani. Ea e foarte relaxata de felul ei, epediatru la baza , acum la batranete s a facut dr. fam.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
mstefania spune:
Multumesc Moni, scaunul a fost 380 de lei acum 6 ani, este fff util si practic, am fost multumita de calitate si de tot.
Stefania 26+