Stelute de iulie-august 2013(74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Bobitza distractie in oras Sa te gandesti si la moi cand bei cioco

Olimp mai putin si trec toate durerile

Delia promotii de bebe , de la altele imi iau gandul,mai bine zis mi-am luat de mult gandul.

Si pe mine ma terorizeaza cu desenele,dar nu neaparat ca se uita la ele,dar trebuie sa le auda in timp ce se joaca,si cand deseneaza mai trage cu ochiul la desene si daca schimb "unde sunt senele mele?"
Cat despre desene ,desene cat de cat normale sunt pe minimax si pe disney,in rest imi este groaza ce vad,poate sunt eu mai deplasata

Ele chiar vroiam sa va spun intr-o zi ca va apreciez tare mult pe toate gravidutele cu copilasi care reusesc sa faca fata cu brio la pitici. Eu simt in unele zile ca nu mai am energie.

Ce vroiam sa va mai intreb pe cele care aveti copilasi.....ce parere aveti despre vaccinuri?....mai ales de vaccinul de 4 ani,as vrea sa pot sa-mi fac si eu o idee.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 26+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

diana felicitari pentru Medeea , sa creste-ti mari si sanatoase ....si Ilinca e cu capul in jos si ma pleste la diafrgma

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

stefi sunteti o familie f frumoasa si fetita este o dulceata

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Mony, am auzit multe pareri si pro si contra... Orcum eu sunt genul care nu sapa si nici nu vreau sa ma stresez aiurea, daca zice dr. ca trebuie I'll fac, daca nu nu. Am incredere in drta mea. Mi a zis ca nu sunt vaccinuri pentru 4 ani, am intrebat daca sa l cumparam si o zis ca nu e cazul ca o sa facem la 6 ani. Ea e foarte relaxata de felul ei, epediatru la baza , acum la batranete s a facut dr. fam.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Mony, stiu ce spui pt ca am un familie un soi de hacker, poate ca si de acolo mi se trage paranoia desi calc nostru e ultra protejat, comparativ cu media desigur. Si da, erau solicitari de poze cu burtica :) ceea ce nu m-a deranjat, ci doar faptul ca nu s-a inteles ca nu toata lumea e la fel la acest capitol desi eu chiar am admirat burticile pe care le-am vazut pana acum. Si ca idee, din cate imi amintesc, cu ani in urma, o persoana de pe acest forum a avut mari probleme in familie pentru faptul ca i s-a "descoperit" identitatea pe care ar fi dorit-o anonima, a fost o situatie veche dar foarte aiurea.

Cu vaccinurile e o tema mult mai controversata decat asta cu pozele :) Tot ce pot sa-ti zic este ca aleg la al doilea copil sa fac doar vreo doua vaccinuri asa, selectiv. Cel de 4 ani in niciun caz nu l-as mai face. Exista dezbateri pro si contra peste tot, accesibile tuturor, fiecare alege cum crede ca e mai bine.

Mergi la inceput

ele nu manac doar salata , asta e cina , cam asa pap intr-o zi:

dimineata -la 7 1 cana lapte + 2-3 felii de paine ( ce de toast ) cu miere sau gem depinde , nr feliilor e cam constant

pe la 10-fructe 3-4 kiwi , sau 2 mere , sau portocale etc...

pe la 13- amiaza , tot ce se poate manca ca si mancare gatita , dar farfurie plina ochi + 2 felii de paine

pe la 18- mancare iar , de trei zile pap salata ca asta imi tihneste deci..mananc multisor

mony
asa este mult a fost , putin mai e , toate trec

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

fetele. Multumim!
Olimp tie ti-a dat calciu? Ca eu am citit undeva (internet evident nu vreo revista medicala) ca ar putea fi vorba si de o decalcifiere. Poate se amelioreaza durerile de la Ca Pot doar sa sper!

26+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

doxy, Maeve multumesc pentru raspuns.Nici eu nu sunt genu care sapa, dar cum s-a facut atat de multa zarva pe subiectul vaccinul 4ani,am vrut sa aflu si parerea voastra.

puiut

Mergi la inceput

diana mi-a spus si mie ca ar trebui sa iau Ca dar nu imi recomada sa iau , Ca poate provoca contractii premature si eu fiind cu uter cu embolizare si miomectomie nu cred ca imi vada , in schimb mi-a spus sa mananc susan are ca mult..asta e ...

apropo am pus 2 foto cu mine in costum de baie , diana tu ?

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Maeve sti cum e cu poza,fara poza....eu am inceput sa indragest toate mamicile din acest grup. De exemplu la Flory mi-au placut tot timpul postarile si desii nu am vazuto niciodata intr-o poza, fiind de pe la inceputuri in grup simt ca o cunosc deja.

puiut

Mergi la inceput