Stelute de iulie-august 2013(74)
Raspunsuri - Pagina 17
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irina2403 Bobitza, fuguta in oras cat mai poti... dupa ce vine bb mai greu cu iesirile la ore tarzii |
Ca bine zici, Irina!
Cred ca voi tine cont de sfatul tau!
Bobitza 20+ Rebeca
diana_popa27 spune:
Paula arati super bine si burtica arata excelent. Te-am prins din urma! Nu mi se mai pare ca e asa mare ba chiar mi se pare destul de micutza.
26+
viitoare mamica de Medeea
dnapotecuta spune:
Dana maica... tu ai asa o inclinatie catre emisiuni, stiri si link-uri de scandal. Eu ti-as recomanda o carte buna sau un film bun daca nu esti o fana a cititului. Emisiunile astea se adreseaza unui public fara viata personala nu fetelor destepte ca noi. Un film sau o carte... la cea din urma fenomenul e insutit... te transpun itr-o lume anume... nu in realitatea asta de tot ..... pe care oricum o traim zilnic. eu consider ca am destule probleme proprii ca sa mai am loc si de ale altora. Unde mai pui ca sunt si regizate in proportie de 90%. Asta e prima regula a publicitatii. Nu exista publicitate negativa sau pozitiva. Exista doar publicitate. Si cu rele si cu bune tot ajungi in reflectoare.
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau. eu nu ma gandesc decat la hormoneii tropainzi... ma indoiesc ca ii domolim cu stirile de la ora 5, Maruta sau show-uri "pacatoase". Dar e doar parerea mea.
Alina 27+
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui amaliaro Delia .T amalia tsakoniati 26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . Amalia, pana am raspuns eu, tu te intorsesei deja. Numai 3 ore am lipsit si se stransesera cateva pagini de recuperat, iar eu sunt fff constiincioasa, nu sar peste un cuvant |
Bobitza 20+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Olimp, "tocmai ai devorat un castrton ras de salata de spanac " ???
Deci se poate!
Asa ma bucur, parca am facut o fapta buna ca te-am convins sa incerci
Si stai linistita, ca poti papa si un lighean, ca asta nu ingrasa.
Bobitza 20+ Rebeca
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui Mony08 Am papat o ciocolata intreaga pana acum,nu stiu ce ii cu pofta asta pentru dulce... Delia daca cumva mai vezi ceva promotii prin Tm,sa ma anunti te rog si pe mine Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 26+ puiut |
Promotii la ce? Te anunt, cum sa nu, numai sa stiu ce te intereseaza, sau e tot ce tine de bebe?
viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd
Bobitza_85 spune:
Diana, felicitari!!! Medeea e sprintena si voinica, exact cum trebuie
Bobitza 20+ Rebeca
olimp spune:
da bobitule am trait atata timp fara sa pap salata de spanac..e decicioasa si ai avut mare dreptate..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
dnapotecuta spune:
Ca sa va scot din sfera mancarurilor sanatoase am aruncat doar ce in cuptor un soi de chec.... n-am o reteta anume si de fiacre data pun ce gasesc rin casa. Cert e ca in asta am turnat toata nuca macinata care imi ramasese de la mucenici, am pus un pic de ness si scortisoara... sa vedem ce-o iesi. Aveam pofta de ceva dulce si cald.... sa speram ca iese ceva. Pana una alta am o alta placere culinara de bebelus in ultima vreme. imi iau branza proaspata si imi fac cu mar ras (in timp ce rad marul rod si coaja, o lingurita de miere si un strop de suc de la o jumatate de portocala... e a 6-a zi de cand prestez zilnic chestia asta si vad ca nu ma mai lasa.
Alina 27+
Ele spune:
Olimp daca mananci numai salata e bine. Sa fac lista cu ce am bagat eu la cina( sa vezi ce te crucesti) : omleta cu branza cu salata verde, 2 felii sunca, desert un corn de-a Denisei iar acum mananc fistic.
Diana felicitari!! fetitele noastre sunt la fel de grele si noi pe aproape.
Cand am citit mesajul Danei, m-am gandit doar la: se vede ca nu are copil si sot acasa. La mine tv-ul merge doar pe Disney chanel, ca prefer sa vada desene si filmulete de tineri decat sa auda de violuri si crime. In rest punem filme pe media player.
Sotul vede stirile si politica cand nu suntem noi prin zona.
Alina nu fi dura, ca o ia lumea personal.
Revenim iarasi la , nu judecam, ne dam cu parerea.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani